SİYASET HABER'LERİ

CHP’den Harekete Tam Destek

CHP’den Harekete Tam Destek

CHP’li Tezcan “Hareketi destekliyoruz”

CHP Sözcüsü Tezcan, “Şanlı ordumuz önemli bir harekata girmiştir, bu harekatın arkasında desteğimiz tamdır, bir an önce hedefine ulaşmasını arzu ediyoruz” dedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili konuşarak, terörle mücadeleyi bir iç siyaset malzemesi olarak görmediklerini belirtti. Tezcan, “Bu bir milli meseledir, milli meselede siyaset kurumunun milli çıkarları, ulusal çıkarları korumak ve milli güvenliği sağlamak konusunda bir araya gelme görevi vardır” dedi.

HEDEFE ULAŞILSIN İSTİYORUZ
Parti Sözcüsü Tezcan şöyle konuştu; “Zeytin Dalı Harekatı, Türkiye için önemli bir harekattır. Sınırlarımızın terör unsurlarından arındırılmasını amaçlayan bir harekattır. Bu noktada ülke ve bölge huzurunun sağlanması için önem taşımaktadır. ABD ile Rusya ile Suriye ve İran ile aktif diyalog içinde bulunup siyasi sürece katkıda bulunmamız sorunun çözümü açısından önem taşımaktadır. Şanlı ordumuz önemli bir harekata girmiştir, bu harekatın arkasında desteğimiz tamdır, bir an önce hedefine ulaşmasını arzu ediyoruz. Mehmetçiğimizin burnu kanamadan harekatın hedefine ulaşıp ülkemize geri dönmesini diliyoruz. Allah milletimize de askerimize de yardımcı olsun. Biz Türkiye’nin güvenliği çerçevesinde atılacak adımların bir siyaset malzemesi olmanın ötesinde bir milli mesele olduğunu biliyoruz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL