GENEL

CEMAL ENGİNYURT: ORDU FINDIĞIN MERKEZİ OLMALI

CEMAL ENGİNYURT: ORDU FINDIĞIN MERKEZİ OLMALI

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt yaptığı açıklama ile,”Ordu en çok Fındık üretilen yer.dolayısıyla,Ordu’ya Torak mahsülleri bölge Müdürlüğü açılmalıdır”.dedi.

Fındık için mücadelesinin sürdüğünü belirten MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Toprak Mahsulleri Ofisi, Karadeniz Bölge Müdürlüğü’nü fındık üretiminin en çok olduğu Ordu iline açılmasının istediğini belirtti.
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, yaklaşan fındık sezonu öncesinde fındık için mücadeleyi sürdüreceklerini söyledi ve TMO’nun Bölge Müdürlüğü’nü Ordu’ya açmasını istedi. Üreticinin hakkını savunacaklarını belirten Enginyurt, “Fındık mücadelemiz sürecektir. Üreticilerimiz için dik duracağız, susmayacağız, hakkımızı sonuna kadar savunacağız. Fındık sadece bir tarım ürünü değil, milyonlarca insanın alın teri, yaşam kaynağı, umut ışığıdır. Işığımızı hep aydınlık tutacağız.”

Ordu’nun hizmet almada geride kaldığına vurgu yapan Enginyurt, “Ordu Büyükşehir olmasına karşılık hizmette geri kalıyor. Kamunun Bölge müdürlüğü yok denecek kadar. Toprak Mahsulleri Ofisi, Karadeniz Bölge Müdürlüğü açmayı planlıyor. Fındığın en çok üretildiği Ordu olarak bölge müdürlüğünü istiyoruz.” şeklinde konuştu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL