SİYASET HABER'LERİ

Canik’te “ÖZDEMİR” dönemi

Canik’te “ÖZDEMİR” dönemi

CANİKK

MHP Canik İlçe Başkanlığı seçimlerini Metin Özdemir kazandı. Özdemir yapılan seçimlerde 93 oy alırken, rakibi Güner Akkurt 73 oyda kaldı. 5 oy ise geçersiz sayıldı.

YENİ BAŞKAN ÖZDEMİR

MHP Canik İlçe Başkalığı seçimleri yapıldı. 93 oyla Canik İlçe Başkanı seçilen Metin Özdemir Canik’in yeni ilçe başkanı oldu. Rakibi ve eski başkan Güner Akkurt 73 oyda kalırken, 5 oy geçersiz sayıldı. Özdemir seçim sonrası yaptığı açıklamada Canik’e hizmet etmek için var gücüyle çalışacağını söyleyerek kongrenin MHP’ye hayırlı olmasını söyledi. Özdemir,”Delegelerimizin ortaya koyduğu sağduyu ve güven bizlere burada seçim kazandırmış ve onure etmiştir. Camimıza yakışır bir seçim olduğu için herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu güvene layık olmak için var gücümüzle çalışıp partimizi Canik’te layık olduğu noktaya getireceğiZ”dedi.

GENÇLERİN ZAFERİ

İl başkanlığı seçimleri öncesi mevcut il başkanı Şaban Kılıç’ın en çok güvendiği ilçelerden biri olan Canik’te seçimlerin kaybedilmesi soğuk duş etkisi yaratırken, özellikle eski ilçe başkan yardımcısı Nusret Soykan ve ekibinin Canik seçimlerinde genç MHP’liler olarak Özdemir’e tam destek vermesi Canik seçimlerinin kazanılmasında büyük rol oynadı. 21 Şubat’ta yapılacak il başkanlığı seçimleri öncesinde Başkan Şaban Kılıç’a Canik’te gerçekleşen seçim sonuçları büyük bir prestij kaybettirirken, Canik’teki genç MHP’lilerin ortaya koyduğu performans ise “Genç başkan istiyoruz” mesajı dlarak algılandı.KAYNAK:HABERİN DEVAMI

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL