YAŞAM

Canan Karatay’a Göre “Yememiz Sakıncalı” Yiyecekler!

Canan Karatay’a Göre “Yememiz Sakıncalı” Yiyecekler!

Sağlıklı beslenme ile alakalı çarpıcı açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay’ı artık hepimiz tanıyoruz. Halk tarafından garipsenmesinin yanı sıra doktorlar tarafından da çok fazla eleştiri alan Canan Karatay’ın beslenme önerilerini içeren bir araştırma yaptık. İşte Canan Karatay’a göre asla tüketmemeniz gerekenler.

Bol bol kuruyemiş yemelisiniz

Dışarıda olduğunuz zamanlarda acıktığınızda bir yere oturup yemek yerine kıtır kıtır kuruyemiş tüketin diyor canan Karatay. Fındık ve badem sizin için en iyi atıştırmalık diye de ekliyor.

Kahveyi ihmal etmeyin!

Bol su (günde en az 2 litre), maden suyu, ev yapımı yoğurt ve bu yoğurttan yapılan ayran, bitki çayı, Türk Kahvesi, filtre kahve tüketmenizi öneren Prof. Dr. Canan Karatay, her türlü meşrubat (Diyet – light ürünler dahil), meyveli yoğurt ve her türlü alkollü içkilerden uzak durmanızı tavsiye ediyor.

Anan sütü kadar değerli!Zeytin Yağı

Zeytinyağının anne sütüyle eş değer olduğunu söyleyen canan Karatay her gün aç karnına bir çay bardağı hakiki zeytin yağı tüketin diyor.

Bal tehlikeli!

Şekere her türlüsüne tüm gücüyle karşı çıkan Canan Karatay bal içinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bal eşittir zehir diyen canan Karatay, bal yemek ömrünüzü kısaltmaktan başka bir işe yaramaz dedi.

Ayçiçek yağı yerine,Tereyağı Tüketin!

Yemeklerinizde ayçiçeği yağı yerine tereyağı kullanmanızı tavsiye ediyor.

Ot gillerden kaçının!

Canan hocaya göre kilo vermek isteyenler ot yememeli. Diyet yaparken yeşillik tüketenlere şöyle sesleniyor; ot yiyorsunuz 1 saat sonra acıkıp ekmek yemek zorunda kalıyorsunuz, bunların yerine protein ağırlıklı beslenin diyor.samsunhaberci.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL