SİYASET HABER'LERİ

BDP GENEL SEÇİME HAZIR

BDP GENEL SEÇİME HAZIR

BDP

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah Terzi, “Türkiye’ye gerçek anlamda hizmet edecek, ülkenin tüm sorunlarını çözecek kafa ve gönüldeki, yüzde yüz yerli, yüzde yüz milli bir kadroyu milletimizin önüne koyduk” dedi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah Terzi başkanlığında İstanbul İl Başkanlığı’nda yapılan toplantı ile seçim startını verdi. Seçime dönük yol haritasının masaya yatırıldığı toplantıda öncelikle Bağımsız Türkiye Partisi’nin 550 adayının profili üzerinde bir değerlendirmede bulunuldu. Dr. Abdullah Terzi, “Adaylarımızla gurur duyuyoruz. Türkiye’ye gerçek anlamda hizmet edecek, ülkenin tüm sorunlarını çözecek kafa ve gönüldeki, yüzde yüz yerli, yüzde yüz milli bir kadroyu milletimizin önüne koyduk” dedi. Dr. Terzi ayrıca “adaylarımızın yüzde 20’sini de hanımlar oluşturuyor, teşkilatlarımızın en büyük destek ve hizmet neferleri bu seçimde de hanım kardeşlerimiz olacaktır” dedi.

‘Mandacı değil ulusalcıyız’

Başkanlık Divanı toplantısında ayrıca Bağımsız Türkiye Partisi’nin temel karakteri de vurgulanarak, seçim sürecinde şu başlıkların milletimize anlatılmasına karar verildi:

“-Adı anılmayarak milletten gizlenmeye çalışılsa da, projeleri ile milletin en iyi tanıdığı parti Bağımsız Türkiye Partisi’dir.

– Bağımsız Türkiye Partisi, ‘mandacı değil ulusalcı, fundamantalist değil dindar, şovenist değil milliyetçidir.’

-Geçen 13 sene içinde zerre taviz vermeden ‘sivil-asker kaynaşması, devlet millet birliği ile bir ve beraber olabilirizi milletimize BTP anlatmıştır ve anlatmaya da devam edecektir.

-Sünni-Alevi kardeşliğini yeniden dirilttik.

-Globalizmin kuşatılmışlığına, milyonlarca insanımızı açlığa mahkûm eden uygulamalarına karşılık Milli Ekonomi Modeli’ni bayrak yapacağız.

-Bazı dar kafalar, Milli Ekonomi Modeli’nin uygulamalarını seçim vaadi zannetse de, esasen bizler ayakları üzerinde durabilen bir ekonomiyi, Milli Ekonomi Modeli’nin uygulanışının yolunu anlattık.

-Noter tasdikli vaatler olarak halkımıza sunduğumuz Milli Ekonomi Modeli taahhütlerini bizden başkasının yapabilmesi, hele kapitalizmi kabul etmiş siyasilerin hayata geçirmesi imkânsızdır.

-Biz bu işin nasıl yapılacağını biliyoruz. Sorunu da, ihtiyacı da kaynağı da en iyi bilen parti biziz!

-Başta Rusya olmak üzere dünya uygulamaları bunun açık ispatıdır.

-Kamplaşma sona erdirilerek milli birlik ve beraberliğimizi Atatürk ortak paydasında yeniden tesis edeceğiz.

-Özellikle sosyal medya üzerinden yapılan çalışmalar partimizin ve görüşlerimizin ciddi bir teveccüh aldığını göstermektedir. Geliniz, artık iş ve aşın ve muhabbetin gerçek adresinde buluşalım…”ky:yenimesaj.com.tr
The following two tabs change content below.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL