GÜNDEM SİYASET HABER'LERİ

BAŞKAN ERDOĞAN: SON NEFESİMİZE KADAR BU TOPRAKLARDAYIZ

BAŞKAN ERDOĞAN: SON NEFESİMİZE KADAR BU TOPRAKLARDAYIZ

Fetih törenlerine katılan Başkan Erdoğan burada yaptığı konuşmada “Hiç kimse hayel kurmasın,son nefesimize kadar bu toprak’lardayız bir yere gitmiyoruz”ifadelerini kıllandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen İstanbul’un Fethinin 569’uncu Yılı Kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni’nde konuştu. Erdoğan, “Biz gözümüzü burada açtık, son nefesimize kadar buradayız. Bugüne kadar bize kaçacak diyenlerin hepsi de zoru görünce kuyruklarını kıstırıp kaçtılar.” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen İstanbul’un Fethi’nin 569. Yılı Kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni’nde yaptığı konuşmada, İstanbul’un fethiyle ilgili “Konstantiniyye elbet fetih olunacaktır. Onu fetheden komutan ne güzel komutan ve onun ordusu, askeri ne güzel askerdir.” hadis-i şerifle başladı.

Aldığı resmi rakamlara göre şu anda 560 bin kişinin karşısında bulunduğunu belirten Erdoğan, “Siz ne güzel insanlarsınız. Sizler, İstanbul’un inşallah 2023’e giden bu yolda, hazır olduğunuzu gösterdiniz.” ifadelerini kullandı.

Katılımcıları ve İstanbulluları selamlayan Erdoğan, “İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nden, 81 vilayetimizin tamamındaki tüm vatandaşlarıma selamlarımı gönderiyorum. Rabbime, beni böyle şanlı bir milletin ferdi olarak dünyaya getirdiği için hamd ediyorum. Rabbime bana bu fetih nesline hizmet etme şerefi bahşettiği için hamd ediyorum. Rabbime bizleri bugün burada, şu güzel iklimde buluşturduğu için hamd ediyorum.” diye konuştu.HABERİN DEVAMI…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL