FATSA HABERLERİ

Başkan Erdoğan: 2022 Yılı Fındık Taban Fiyatı 54 TL olarak belirlenmiştir

Başkan Erdoğan: 2022 Yılı Fındık Taban Fiyatı 54 TL olarak belirlenmiştir

Başkan Tayyip Erdoğan ORDU’da yaptığı Mitingde Fındık taban fiyatını 2022 yılı için 54 TL olarak belirlendiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altınordu Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Ordu Stadyumu, Fatsa OSB ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde halka hitap etti.

Ordu’ya yaklaşık 3-3,5 yıldır gelmediklerini belirten Erdoğan, deniziyle yaylasıyla yeşiliyle ve insanıyla Ordu’yu özlediklerini, Ordu’nun da kendilerini özlediğini muhteşem katılıma bakarak gördüklerini ifade etti.

“Rabb’im birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Rabb’im son nefesimize kadar, bize hep böyle bir muhabbet nasip etsin.” diyen Erdoğan, Ordu türküsünde yer alan “Yola giden yorulmaz/ Gölün suyu durulmaz/Andır kalsın sevdalık/ evde barkta durulmaz.” dizelerini okudu.

Ordu’yla beraber yol yürüdükleri müddetçe yorulmayacaklarını belirten Erdoğan, “Ülke ve millet sevdası yüreğimizde olduğu müddetçe dünyaya sığmayız. Türkiye’nin 81 vilayeti ile birlikte Ordu’ya hizmet etmek için 20 yıldır gece gündüz çalıştığımızın en yakın şahidi sizlersiniz. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, tarımdan sanayiye, spordan sosyal desteklere ülkemizin nereden nereye geldiğini en iyi sizler biliyorsunuz. Demokrasi ve kalkınma mücadelemizde hep yanımızda olan Ordu’ya şükranlarımı sunuyorum. Geçtiğimiz 20 yılda gerçekleştirdiğimiz eser ve hizmetlerin üzerinde ülkemizi 2053 vizyonuna da yine sizlerle birlikte hazırlayacağız.” diye konuştu.HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL