BaÅŸkan ErdoÄŸan 100’üncü Yıl Logo sunu Belirledi BaÅŸkan ErdoÄŸan, Milli Mücadele’nin 100. Yıl logosunu belirledi – Samsunhaberci.com Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaÅŸlarının Samsun’a çıkarak KurtuluÅŸ Mücadelesini baÅŸlattığı 19 Mayıs..
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 16 Mayıs 1919’da İstanbul’dan yola çıkarak 19 Mayıs1919’da Samsun’a ulaşmasıyla başlayan İstiklal mücadelemizin mihenk taşlarından birisi olan 19 Mayıs 1919’un 100. Yılı vesilesiyle başta Samsun olmak üzere 2019 yılı boyunca tüm Türkiye’de gerçekleştirilecek gençlik, kültür ve spor etkinliklerini himayelerine alan ve 21 Şubat 2019’da yayımlanan genelgeyle etkinliklerin çerçevesini belirleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, etkinliklerde kullanılacak logoyu belirledi. Kamuoyu ile paylaşılan logo 2019 yılı boyunca tüm resmi yazışmalarda kullanılacak.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.