SAMSUN&BÖLGE SİYASET HABER'LERİ

Bahçeli’ye Yusufiyeli eleştiri

Bahçeli’ye Yusufiyeli eleştiri

ahmet

Yusufiyeli Ülkücüler Teşkilatı’ndan Bahçeliye eleştri

Yusufiyeli Ülkücüler Teşkilatı Genel Merkezince genişletilmiş istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Yusufiyeli Ülkücüler Teşkilatı’ndan Bahçeliye eleştri
Facebook’ta Paylaş Tweetle Google+ Paylaş LinkedIn’de Paylaş
Samsun Kale Mahallesi’ndeki bir iş merkezinde bulunan teşkilat merkezinde bir araya gelen teşkilat üyeleri, MHP’nin içinde bulunduğu durumla ilgili değerlendirme yaptı.

Yusufiyeli Ülkücüler Teşkilatı Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirerek, “Şu durumdaki her şeyin sebebi sadece Bahçeli’dir” dedi.

Ahmet Yılmaz, şunları söyledi:

“Milli duruşumuzun çöpe atılmasına kadar her şeyin sebebi Bahçeli’dir. Bunu bildiğimiz halde, bunu gördüğümüz halde, 18 senedir kişilik, kimlik, kolluk, koltuk kazanma adına, daha doğrusu korkaklık adına diyorum, ona da ses çıkarmayan herkes suçludur.”

Yusufiyeli Ülkücüler kimdir?

Yusufiyeli Ülkücüler, genel merkezi Samsun’da olan bir örgütlenme. 2003’te kurulan Yusufiyeli Ülkücüler Teşkilatı’nın ‘eski hükümlü ülkücüleri’, dernek binalarını cezaevi koğuşuna benzer şekilde düzenlemişler. Yusufiyeli Ülkücülerin yaşları ortalama 50.

Hepsi ‘ülkücü’ olan 500 üyeli teşkilat, 100 kurucusunun toplam 1000 yıl hapis yatmasıyla övünüyor. Bu 100 kurucunun çarptırıldığı toplam hapis cezası 3 bin yılın üstünde iken, infaz yasası, af ve benzeri gibi nedenlerle yattıkları süre 1000 yıla düştüğü belirtiliyor.

Yusufiyeli Ülkücüler, 12 Eylül’e kendilerine bu kadar “ceza” verdiği için kırgın olduklarını ifade ediyorlar. Hâlâ neden hapis yattıklarını anlayamadıklarını dile getiriyorlar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL