GÜNDEM

Bahçeli : geceleri uykusu kaçanlar var !

Bahçeli : geceleri uykusu kaçanlar var !

bahçemli

50MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “1 Kasım’da seçim sonuçları farklı çıkar, AKP’nin dışında bir koalisyon oluşur ise benden bunun hesabını sorarlar veya birisi tek başına iktidar olursa hele hele beni hiç bırakmaz yüce divana gönderirler” düşüncesi ile gece- gündüz uyuyamadığını öne sürdü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin seçim çalışmaları kapsamında karayoluyla Amasya’ya geldi. Bahçeli, kent girişinde Mecitözü Kavşağı’nda partililer tarafından karşılandı. Ardından konvoy eşliğinde kent merkezine girdi. Mustafa Kemal Paşa Caddesi’nden geçişi sırasında partililer konvoyu durdurup Bahçeli’nin otomobilinin önünde cadde üzerinde kurban kesti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli burada aracından inerek partilileri selamladı. Ardından parti teşkilat üyelerinin katımıyla düzenlenen toplantıya katıldı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 1 Kasım Pazar günü çok önemli bir seçimin yapılacağını anlatırken, şöyle konuştu:

“Özellikle siyasi iktidarın çok iyi imkanlarla hem 25’inci hem 26’ıncı dönem seçimlerine özellikle devletin bütün imkanlarını seferber ederek yandaş havuzcu medyayı kullanarak kendisine biraz mesafeli olan medyaya baskı yaparak, sabahtan akşama kadar iki siyasi figürü dinlemekte milletimizi usandırmış ve tek yanlı bir propaganda ile milletimiz karşı karşıya bırakılmıştır. Bunlardan bir tanesi Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ikincisi ise AKP’nin Genel Başkanı ve şuan vesayet altında bulunan Başbakan sayın Ahmet Davutoğlu’dur. Milletimiz bu iki şahsın propagandasının tesiri altında kalarak devletin tüm imkanlarıyla hazırlanmış bir algı yönetim merkezi suretiyle tek yönlü bakış açısı kazandırmaya ve bütün dikkatleri AKP’ye doğru yöneltmeye çalışan bir propaganda ile milletimizi aldatmaya kandırmaya çalışmışlar ve diğer bütün siyasi partilerin düşüncelerini ülke için ortaya koymuş olduğu gerçekleri hep yalan ifadelerle iftiralarla aldatmacalarla üstünü karalamaya çalışmışlardır.”

MHP lideri Bahçeli, kendilerine ‘Yandaş’ olarak nitelendirdiği televizyon kanallarının yer vermediğini, ‘Yanaşma’ olarak nitelendirdiklerinin de korktuğunu, herkesin vergisi ile oluşturulan TRT’nın sadece iki ismi sabahtan akşama propaganda yapmak üzere televizyona çıkarttığını savundu. Bahçeli, şöyle dedi:

“MHP’ye ve onun değerli milletvekili adaylarına hiçbir teklifte bulunmuyor. O bakımdan kamu kuruluşu niteliğinde olan, bu milletimin kurmuş olduğu TRT’yi kınıyorum. Bu yanlı televizyon programından dolayı onlara aynı zamanda da acıyorum. İki tane; birisi başbakan yardımcısı, biri Ankara milletvekillinin vesayeti altında seçim propagandası yapma aşalığından dolayı kınıyorum. Özel televizyonlara bir şey demiyorum onlar kendi tercihleri doğrultusunda hareket ediyor. İnandıkları siyasi partinin yanaşması ve havuzu olarak onlara hizmet ediyorlar. Anlara diyeceğim biz söz yok. Ama hepimizin vergisiyle oluşmuş milletin televizyonun da bir havuz başı televizyonu gibi hareket etmesinden dolayı eğer canabı Allah nasip ederse TRT’den hesap sormazsam namerdim.”haberin kaynağı için tıklayın

mhpp

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL