GÜNDEM

BAHÇELİ: DEMİREL, DEĞERLİ BİR VATAN EVLADI İDİ

BAHÇELİ: DEMİREL, DEĞERLİ BİR VATAN EVLADI İDİ

demirelll

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in Güniz Sokak’ta bulunan evine taziye ziyaretinde bulundu. Bahçeli ziyaretinin ardından kısa bir açıklama yaptı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, devlet ve toplum hayatında ‘Süleyman Demirel’ sayfası olduğunu söyleyerek, “Bu sayfada 4 D bulunmaktadır. 1’incisi demokrasi, 2’ncisi Demirel, 3’üncüsü darbe ve 4’üncüsü yine Demirel. Bu sayfa iyi okunmalı ve iyi anlaşılmalıdır.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in Güniz Sokak’ta bulunan evine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrasında konuşan Bahçeli, Türk Milleti’nin aziz bir evladını kaybettiğini bu yüzden üzüntülerinin çok büyük olduğunu söyledi.

Hakka yürümüş olan merhum Süleyman Demirel’e Cenabı-ı Allah’tan rahmet dileklerini ileten Bahçeli, konuşmasına şöyle devam etti: “Bir köy evladının bürokrat, parti genel başkanı, başbakan ve cumhurbaşkanı olarak yükselen yetki ve sorumluluk içerisinde mensup olduğu millete çok büyük eserler bırakarak hakka yürümüştür. Devlet ve toplum hayatımızda bir Süleyman Demirel sayfamız vardır. Bu sayfada 4D bulunmaktadır. 1’incisi demokrasi, 2’ncisi Demirel, 3’üncüsü darbe ve 4’üncüsü yine Demirel. Bu sayfa iyi okunmalı iyi anlaşılmalıdır. Siyasi hayata yönelmiş insanlar içinde örnek olmalıdır.”HABERİN KAYNAĞI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL