GÜNDEM SİYASET HABER'LERİ

BAHÇELİ : BÖYLE BİR ZELİLİN FİTNECİNİN,MECLİSİMİZDE BULUNMASI ZULDÜR!

BAHÇELİ : BÖYLE BİR ZELİLİN FİTNECİNİN,MECLİSİMİZDE BULUNMASI ZULDÜR!

MHP Lideri bahçeli “Garo Paylan’ın 24 Nisan açıklaması “bir zuldür böyle bir fitnecinin yüce Meclis çatısı altında bulunması bir zuldür gereği derhal yapılmalıdır”açıklaması yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, MHP grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, ”HDP’li Paylan’ın ‘1915’ teklifine ilişkin “Böylesi bir zelilin, böyle bir fitnecinin TBMM’de yer alması hepimiz adına züldür” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, MHP grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Pençe Kilit Harekatı’na ilişkin “Terörün kaçacağı yer kalmamıştır. Teröristlerin ülkemize sızma sahaları kapatılmıştır. Pençe-Kilit harekatıyla bu bölgede de bayram temizliği yapılmaktadır. PKK/YPG için emniyetli hiçbir bölge yoktur. Bölücü terör örgütü psikolojik yıkım içindedir. Hainler nerede barınıp saklanıyorsa meşru hedef orasıdır ve hepsinin sonu gelmiştir” dedi. Bahçeli, HDP’li Paylan’ın ‘1915’ teklifine ilişkin “Böylesi bir zelilin, böyle bir fitnecinin TBMM’de yer alması hepimiz adına züldür” ifadelerini kullandı.

MHP Lideri Bahçeli’nin açıklamaları şu şekilde;

”Haftalık olağan Meclis Grup Toplantımızda sizlerle paylaşmayı arzu ettiğim düşüncelerime geçmeden evvel hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Bugünkü toplantımızı televizyon ekranlarından, radyo kanallarından, sosyal medya platformlarından takip eden aziz vatandaşlarımıza, gönül ve kültür coğrafyalarımızda hayat mücadelesi veren muhterem kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olarak müjdelenen mübarek Ramazan-ı Şerif’in sonuna yaklaşıyoruz. Bu ay içinde tutulan oruçların, edilen duaların, verilen fitre, sadaka ve zekâtların Allah indinde kabul ve makbul olmasını halisane duygularla niyaz ediyorum.haberin devamı…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL