BİLİM&TEKNİK

Aselsan Afrika’da

Aselsan Afrika’da

guneyafrika_PAT_pg1

ASELSAN, Güney Afrika Cumhuriyetinin en büyük savunma şirketlerinden Paramount Advanced Technologies (PAT) ile bir iş birliği anlaşması imzaladı.


ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Canpolat ve Paramount Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ivor İchikowitz tanıklığında gerçekleşen törende imzalar PAT CEO’su Korgeneral (E) Carlo Gagiano ve ASELSAN’ın Strateji ve Uluslararası İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özcan Kahramangil arasında atıldı.

arge2

İmzalanan mutabakat muhtırası ile yerel ve uluslararası pazarlarda birlikte hateket etme konusunda görüş birliğine varıldı. Şirketler ürünleri, teknolojileri ve yetenekleri için küresel savunma pazarda iş fırsatlarını birlikte değerlendirecek. Her ikisi de bölgesinde lider olan şirketlerinden ortak çalışmasının yaratacağı sinerjinin pek çok projenin önünü açacağı değerlendiriliyor.

Her iki şirket de aviyonik sistemler, silah sistem entegrasyonu ve modernizasyonu, Haberleşme Sistemleri ile Komuta – Kontrol alanlarında faaliyet gösteriyor. ​ky: aselsan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL