GENEL

Arda Turan: Taraftar Beni İstemiyor!

Arda Turan: Taraftar Beni İstemiyor!

Transferde Galatasaray’a Transfer olacağı konuşulan,Arda Turan Yaptığı açıklamayla”Galatasaray taraftarı beni istemiyor”açıklamasını yaparak konuya yeni bir boyut getirdi.

Arda Turan’dan Galatasaray çıkışı.Galatasaray’a transfer iddiaları konuşulan ve yeniden Milli Takım’a dönmesiyle yeniden gündeme gelen Arda Turan katıldığı bir canlı yayın programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Arda Turan, kaybedilen Ukrayna maçında yedek kulübesinde çekilen fotoğraftan, Galatasaray’a transferine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.İşte Arda Turan’ın açıklamalarından satır başları;Galatasaray’a transfer olacağı iddiaları bulunan yıldız futbolcu, Barcelona’da mutlu olduğunun altını çizerken, “Barcelona ile 3 senelik kontratım var ve burada çok mutluyum. Galatasaray benim evim, bir gün mutlaka orada forma giymek isterim. Ama taraftarın beni Galatasaray’da görmek istemediğini biliyorum. Kariyerimi Barcelona’da sürdüreceğim. Galatasaray taraftarının ne hissettiğini bilebilecek kadar Galatasaray taraftarıyım. Barcelona’da çalışır, aslanlar gibi de oynarım. Kimse merak etmesin.” dedi.Ukrayna maçı öncesinde yedek kulübesinde çekilen fotoğrafla ilgili olarak konuşan Arda Turan, “O fotoğrafı koyup, hiç dakika oynamamış oyuncuları konuşmak doğru değil. Maçtan 2 saat önce çekildi o fotoğraf. Birine saldırmak çok hatalı bir davranış ama bu Bilal Meşe’ye olduğu için değil, bir şiddet davranışı olduğundan dolayı hatadır. İnsanların arkasından yalan söylemek, iftira atmak… Bunlar daha büyük yanlışlardır. Beni hala paracı sanıyorlar, üstümde kaldı. İnsanlar, maç oynanırken biz yedek kulübesinde böyle oturduğumuzu sanılıyor, sıkıntı orada. Euro 2016’da bütün dünyanın gözü önünde ıslıklandım. Ne yaptım ben?” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL