SAMSUN&BÖLGE

AKP SAMSUN “MİLLETVEKİLLİĞ,ADAY ADAYLARI” TANITIMI YAPILDI

AKP SAMSUN “MİLLETVEKİLLİĞ,ADAY ADAYLARI” TANITIMI YAPILDI

AÇILIŞ HATUN

25.dönem Samsun Milletvekili Aday Adayları Tanıtım Toplantısı; 22 Şubat Pazar günü Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde yapıldı.

İl Başkanı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları, İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve Belediye Meclis üyelerimizin katılımı ile gerçekleşti.

ÖZGECAN ANILDI
AK Parti 25. Dönem Milletvekili Aday Adayları Tanıtımı toplantısı öncesinde İl Başkanı Muharrem Göksel bir konuşma yaptı. Göksel konuşmasında,”Sözlerime başlamadan önce geçtiğimiz hafta Mersinde hunharca öldürülen Özgecan kızımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Bu hunharca saldırıyı yapanları lanetliyorum ve en sert bir şekilde ceza alacaklarına inanıyorum . Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’da sıkça dile getirdiler. Bu tür şiddetin bir daha olmaması adına gereken çalışmalar yapılacaktır.Bizler bayan kardeşlerimize yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden, her türlü istismarı elinin tersiyle iten, kadını ve erkeği beraber gören geleneğin temsilcileriyiz.Bugün buradan bir kez daha bu hunharca gerçekleşen katliamı ve kadın kardeşlerimize yapılan şiddetin her türlüsünü kınıyoruz. “dedi.

AK PARTİ MİLLETİMİZİN KALBİNDEN DOĞMUŞTUR
AK Parti sessiz devrimlerle reforlara imza attığınını söyleyen Göksel, “AK Parti, güven ve istikrar arayışında uzun yıllar dalgalı, çalkantılı bir geçmişi yaşayan ülkemizin siyasi iradesini hakkıyla temsil etmek üzere kurulmuştur. AK Parti, siyaseti, Türkiye’yi hak ettiği itibara kavuşturmak üzere milletimizin, kalbinden, aklından, vicdanından ve köklü medeniyetinden doğmuştur. AK Parti iktidar olduğu günden beri, sessiz devrimlere ve reformlara imza atmıştır. Bu hizmetler yapılırken bu davanın her bir neferi hiç bir gününü boş geçirmemiştir, hep ülkesi ve milleti için gece gündüz demeden çalışmıştır.”şeklinde ifade etti.

DEMOKRATİK YARIŞ SÜRÜYOR
Türkiye’nin kalkınmasını, vesayet zincirlerinin kırılmasını ve özgürlüklerin artmasını, milletimizin verdiği destek ile hep birlikte başardık diyen Göksel, “AK Parti iktidarları dönemine baktığımız zaman ülkemizin istikrarının ve istikbalinin nasıl yükseldiğini ve dünyada nasıl söz sahibi olduğuna tanıklık ediyoruz. 7 Haziran Genel seçimine doğru giderken siyaset daha da hareketlendi. Ümit ederiz, 7 Haziran’a giderken siyasi ortamda seviye, demokratik yarış, karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı bir çerçeve içinde devam eder. AK Parti hiçbir zaman kavganın ve çatışmanın tarafı olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır.
Biz AK Parti olarak her zaman siyasette ağırbaşlılığı savunduk, her zaman siyasette milletle birlikte yürümeyi savunduk, her zaman siyasette seviyeyi, vizyonu, misyonu ve dava ahlakını savunduk. Bu çerçevedeki tutumumuz bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edecektir.” diye konuştu.
Aday adayları alfabetik sıraya göre, kürsüye gelerek kendilerini tanıttılar.ky:dengegazetesi.com.tr

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL