GENEL HUKUK&POLİSİYE

ADNAN OKTAR; “TERÖRLE ANLADIĞI DİLLE” KONUŞULUR !

ADNAN OKTAR; “TERÖRLE ANLADIĞI DİLLE” KONUŞULUR !

hoca

Adnan Oktar Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından “Kim ki askerin polisin katillerini affeder Allah onu ıslah etsin, ıslah etmiyorsa Allah onu helak etsin.”dedi.

Adnen oktar Twitter hesabından PKK’yla ilgili yaptığı açıklamada Valilere geniş yetki verip ardından yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve federasyon modeli düşünülürse bu çok büyük belaya sebep olacağı yönünde iddiası vatandaş tarafından da tartışılan bir durum.

Oktar; PKK’yla ilgili twitleri şöyle:

Allah’a verecek bir canımız var, ölümden korkarak hareket edilmez. Devlete karşı ayaklanırım diyenin ayağını devlet hukukla kırar.

6-8 Ekim olaylarını durduran Öcalan’mış gibi göstermek çok büyük cehalettir. Devletimiz kan akmaması için çok titiz ve nezaketli davranıyor.

PKK bölgede baskı ve silah zoruyla insanları meydana topluyor. Halkın üzerinden silah baskısı kalktığında kimse PKK’nın yüzüne bakmaz

PKK bir mafya yapılanmasıdır. Mafyaya kanunla hukukla müdahale edilmezse, şımarıklığının dozu gittikçe artar.
Bir takım şeylerden korkup PKK’ya karşı ürkek davranalım, Güneydoğu’yu da verelim diyen, şerefini namusunu her şeyini vermiş olur.

PKK bölgeden kazınmadan bu koşullarda seçim olursa bunun adı seçim değil dayatma olur, çünkü şu anda hür irade yok bölgede.

PKK Kobani’de feci şekilde ezildi, çok zavallı konuma düştü. Hayali bir güç oluşturup PKK’yı büyük göstermeye çalışanlar yanılıyor.

PKK sürekli eylem yaparak güç devşirmeye çalışıyor, bu taktik komünist terörün en önemli yöntemlerinden biridir.
Cizre gibi yerlerde çok az insanla olay çıkarmak mümkündür. Bu olaylar PKK’nın güçlü olduğunu göstermez.

Güneydoğu’nun her sokağında güven içinde yaşanabildiği, herkes dilediği gibi kültürel faaliyet yapılabildiği zaman büyük devlet olunur.

PKK, Güneydoğu’da halkın özgürlüğünü elinden almış durumdayken herkes için birinci konu bu tehlike olmalıdır.ky:ulkucumedya.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL