GENEL

KORUKIR : HEDEF 5 GALİBİYET

KORUKIR : HEDEF 5 GALİBİYET

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır dün gerçekleşen antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Korukır, “Kalan 9 haftada tecrübelerime ve hesaplarıma göre hedeflediğim 4 veya 5 galibiyet bizi güzel yerlere taşıyacaktır”

“HESABI İYİ YAPMAK LAZIM”
Zorlu Karabükspor müsabakasını değerlendiren Korukır, “Hesap çok önemli birşey. Hesabımızı iyi yapmamız lazım. Kaybettiğimiz maçlarda çıkaracağımız dersler kazancımız oluyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakası sonrasıda da kendimi eleştirdim. Bakın silik futbol başka kötü futbol başka. Bizim takımımız gerçekten coşkulu oynayan bir takım. Oyunun kontrolü bizde olmasına rağmen mağlup olduk. Bu benim hatam. Karabükspor iddialı bir konumda olan bir takım. Ama bizim takımız da iyi bir takım. Bu iyi takımında puanları alması lazım. Hesabıda iyi yapmak lazım. Biz dokuzunca olabiliriz rakibimiz ikinci olabilir. Ligde her takım her takımı yeniyor. Bu birşeyi değiştirmez. Geçen hafta biz 12’nciydik, rakibimiz 3’ncüydü”

“BAZE SAHA İÇİ DEĞİLDİR”
PTT 1.Lig’de 26’ncı haftasında dahil kalan 9 haftayı değerlendiren Korukır, “Kalan 9 haftada tecrübelerime ve hesaplarıma göre hedeflediğim 4 veya 5 galibiyet bizi güzel biryere taşıyacaktır. Sezon başında takıma gelmek başka birşey. Zor bir süreçten geçen takıma sezon ortasında gelmek başka birşey. Geldiğimiz zaman takım ya 12’nciydik. Ligde 18’nci bile olmak ihtimali vardı. Maç başı 2 puanı tuturmuş bir takımız. Bazen saha içi değildir. Saha dışında yapmanız gerekenlerde vardır. Herşeyi saha içinde halledemezsin. Antrenman herşey değil. Ben bu işe 24 senemi verdim. Bazı takımlarda kısa dönem çalıştım. Çünkü benimde bir ilkelerim var. Biz buraya Samsunspor’dan para kazanmaya değil ünvan kazanmaya geldik. O bizim için çok önemli. Bunu elde ederkende disiplini elden bırakmayacağız. Disiplinli çalışırsak ve o grupta sizin disiplin olduğunuz anlarsa, yeri geldiği zaman şevkatli olduğunuzu anlarsa şevk başka oluyor. Ben çocuklarla çalışırken çok mutlu oluyorum” ky: dengegazetesi.com.tr

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL