İHSANOĞLU: MHP’de OY PATLAMASI OLACAK!

ekmelettin

MHP İstanbul milletvekili adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Fatih’te esnafı ziyaretinde bulundu.
İhsanoğlu: Bu seçimde oy patlaması olacak İhsanoğlu: Bu seçimde oy patlaması olacak İhsanoğlu: Bu seçimde oy patlaması olacak

İhsanoğlu, Fatih Camisi’nde kıldığı cuma namazının ardından Malta Çarşısı’na giderek, esnafla vda esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. .

Malta Çarşısı girişindeki Suriyelilerin işlettiği lokantada müşterilerle Arapça konuşan İhsanoğlu’na Suriye’ye özgü yemeklerden ikram edildi.

Ziyaretine ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, esnafın büyük bölümünün zor durumda olduğunu belirten İhsanoğlu, “Her yerde, işlerde yüze 30-40 düşüş olduğu söyleniyor. Fakat bu sefer vatandaşta aldatılmışlık hakim. Vatandaşlar vaatlerin tutulmadığını dile getiriyor. Bu açıdan milliyetçi muhafazakar oylar MHP’ye yönelmektedir”değerlendirmesinde bulundu.
“BU BENİM İÇİN SÜRPRİZDİ”

Gazetecilerin Fatih’teki birçok iş yerinde Suriyelilerin çalıştırıldığına ilişkin sorusu üzerine İhsanoğlu, “Bu benim için sürprizdi. Bu yoğunlukta Suriyeli kardeşlerimizin iş bulması bizi sevindiriyor ama onlar iş bulurken, bizdeki işsizlik artıyor. Onların büyük bir kesimi de ülkelerine geri dönmek istiyor. Bizim yapacağımız iş bu misafirlerin ülkelerine selametli bir şekilde gitmelerini sağlamak” ifadelerini kullandı.

“BU SEFER PATLAMA OLACAK”

Seçimlerde MHP’nin alabileceği oy oranının sorulması üzerine de İhsanoğlu, “Piyasada bir sürü sipariş anket dolaşıyor. Bunların birçoğu sipariş anketler. Bunlar sultanı, padişahı memnun etmek için düzenlenmiş anketlerdir. Anadolu’dan gelen bilgilere göre MHP’ye verilen oylarda bu sefer patlama olacak” dedi.

Ziyarette, MHP İstanbul milletvekili adayları Murat Başesgioğlu, Füsun Kayan Ardaman, Alaaddin Uludağ, MHP Fatih İlçe Başkanı Ali Çolak ile çok sayıda partili de yer aldı.habervaktim.com

  • admin

    admin

    Sitemiz sahibi,Adem Kartal Samsun ilinde ikamet etmektedir. samsunhaberci.com@gmail.com

    Related Posts

    KILIÇDAROĞLU SERT MESAJLAR VERDİ!

      Kemal Kılıçdaroğlu partiden ayrılanları bombaladı: Cebini dolduranların… Kemal Kılıçdaroğlu ilk Grup Toplantısında eski yönetimi bombaladı: Ahlaki zeminde siyaset yapmazsanız cebinizi doldurmakla meşgul olursunuz, halkı unutursunuz. Biz halkı unutan değil…

    ÖZGÜR ÖZEL CHP GURUP BAŞKANI OLDU

    Özgür Özel CHP Gurup Başkanı oldu.