HUKUK&POLİSİYE

ateş

AK Parti Aracını Ateşe Verdiler!
Adana’da iddiaya göre molotof kokteyliyle ateşe verilen AK Parti seçim aracı, TOMA tarafından söndürüldü.
AK Parti Aracını Ateşe Verdiler!

İstanbul Okmeydanı’ndaki Gezi Eylemleri sırasında başına isabet eden gaz fişeği nedeniyle ağır yaralanıp uzun bir süre komada kalan Berkin Elvan’ın ölümünü nedeniyle bir grup lise öğrencisi ve taraftar topluluğu, Atatürk Parkı’nda toplandı.

Yoğun polis önlemi arasında bir süre slogan atan kalabalığın içerisinden bir grup, parktan ayrılarak Cumhuriyet Caddesi istikametine doğru yürüyüşe geçti. Bu sırada grup tarafından havai fişek atıldı.

Polis, TOMA ile gruba tazyikli su ile müdahalede bulundu. Polise taş ve çevreden söktükleri materyallerle karşılık veren grup, Yarbaşı Karakolu civarındaki ara sokaklara dağıldı.

Çevik kuvvet ve taraftar grubu arasında uzun süren kovalamaca yaşandı. Bu sırada 68020 Sokak’ta iddiaya göre, AK Parti seçim aracına molotof kokteyli atıldı, aracın sürücüsü kaçarak canını zor kurtardı.

İç tarafı alev alan araç önce çevredekilerin yardımıyla daha sonra da TOMA ile söndürüldü. TOMA’nın ardından gelen itfaiye ekipleri, araçta soğutma çalışması yaptı. Çevrede uzun süre aracı ateşe veren kişileri arayan polis ekipleri, cadde üzerinde ve ara sokaklarda GBT kontrolü yaptı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL