BİLİM&TEKNİK

VESTEL VENÜS 3 Ü DUYURDU !

VESTEL VENÜS 3 Ü DUYURDU !

vetsl

VESTEK ŞİMDİ DAHADA AKILLI !

Plus X Design Award ve A Design Award* gibi 2015’in en prestijli ödüllerini kazanan Venus V3, Diamond Cut çerçevesi, metal kasası, ince ve şık tasarımıyla görenleri büyülüyor! Venus V3’le, yeni nesil tasarım yaklaşımının hafifliğini avuçlarınızda hissedin.

NET VE AYRINTILI
Yüksek görüntü kalitesi sayesinde oyunlar, videolar, fotoğraflar; Venus V3’ün ekranında gördüğünüz her şey daha keyifli!
Venus V3’ün Full HD IPS ekranı sayesinde hiçbir ayrıntıyı kaçırmayacağınız kadar net bir görüntü kalitesine ulaşacaksınız. Üstelik kırılma ve çizilmeye karşı dayanıklı Corning® Gorilla® Glass 3 teknolojisiyle..

ÜSTÜN
KAMERA TEKNOLOJİSİ
Venus V3’ün merceğinden geçen anılarınız, daha canlı daha detaylı…
13 MP ana kamerası (arka kamera), 8 MP selfie kamerası (ön kamera) ile her koşulda iyi videolar ve fotoğraflar çekmeye hazırsınız! Üstelik Venus V3, ana kamerasında pek çok ileri teknolojiyi bir arada sunuyor.

%75
DAHA HIZLI ŞARJ
En ihtiyaç duyduğunuz anlarda
Venus V3 yanınızda.
Yanında sürekli şarj aleti taşımak, şarj kablonuzun izin verdiği ölçüde telefon kullanmak can sıkıcı olabilir. İşte bu nedenle Venus V3’te Quick Charge 2.0 özelliği bulunuyor. Bu özellik Venus V3’ü, %75’e kadar daha hızlı şarj edilebilir hale getiriyor.

DEV DEPOLAMA ALANIYLA
ANILARINIZ HEP YANINIZDA
Yeni bir fotoğraf çektiğinizde veya yeni bir video kaydettiğinizde, diğerlerinden vazgeçmek zorunda değilsiniz.
Venus V3, 64 GB’a kadar arttırılabilir bellek desteği * ile fotoğraflarınıza, videolarınıza ve her türlü depolama ihtiyacınıza çözüm sunuyor. Üstelik Venus V3 alan herkes, güvenilir bulut teknolojisi Vestel Cloud’da 50 GB’lık saklama alanına bir yıl boyunca ücretsiz sahip oluyor.
Vestel Cloud’a git

YÜKSEK HIZ,
YÜKSEK PERFORMANS
Aynı anda sorunsuz bir şekilde çalışan birden fazla uygulama, yüksek grafikli oyunlarda kesintisiz bir deneyim…
Venus V3, 2 GB RAM’i ve 8 çekirdekli Qualcomm İşlemcisiyle tüm oyun ve uygulamalarda kusursuz bir hız deneyimi sunuyor. Android İşletim Sistemi’nin son sürümü 5.1 Lolipop yüklü olarak gelen Venus V3, sistemin tüm avantajlarını performansa dönüştürüyor.
Aşağıda Vestel’e ait tanıtım videosunu izleyebilirsiniz:

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL