SİYASET HABER'LERİ

Ülkenin bölünmesi tamamlanacak

Ülkenin bölünmesi tamamlanacak

dışgüç

BTP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah Terzi, “Batılı güçler, öncelikle AKP+HDP koalisyonu ile, 13 yıldır birlikte sürdürülen, sonunda çözüm süreci olarak vasıflandırılan gelişmeleri sonuçlandırıp ülkenin bölünmesini tamamlayacaklardır” dedi

BTP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah Terzi, 7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarının Meclis’teki dört siyasi partiyi bir koalisyon seçeneğine mecbur ettiğini bildirdi. Seçim sonuçlarını yazılı bir açıklama ile değerlendiren Dr. Terzi, şu görüşleri ifade etti: “Ne tür bir koalisyon olacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz. Ancak kurulacak koalisyonun önüne Türkiye’nin parçalanması, ülkenin bölünmesi hedef olarak konulacaktır. Atlantik ötesi ve batılı güçler, öncelikle AKP+HDP koalisyonu ile 13 yıldır birlikte sürdürülen, zaman içinde değişik adlarla tanımlanan, sonunda çözüm süreci olarak vasıflandırılan gelişmeleri sonuçlandırıp ülkenin bölünmesini tamamlayacaklardır. Milletimiz bunu görmelidir.”

İkinci seçenek de aynı kapıya çıkıyor

İkinci seçeneğin aynı güçler tarafından AKP+MHP koalisyonu şeklinde oluşturulacağını seslendiren Dr. Terzi, şunları kaydetti: “Bölünme konusu gündemin merkezine oturacak, MHP olmaz diyecek ama HDP’nin desteği ile ülkenin parçalanması gerçekleştirilecektir. Milletimiz ayık olmalıdır. Önceki AKP iktidarında sürdürülen ve şimdi oluşacak muhtemel koalisyonla da, ekonomisi, siyaseti, dış politikası, ABD-AB eksenine oturan yönetim anlayışı, Türkiye’yi bedeli ağır badirelere sürükleyecektir. Bu vebalin altına girilmemelidir. Bu da milletin elindedir.”

Kapitalizmin temsilcileri bir şey yapamaz

BTP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah Terzi, kapitalizmin temsilcilerinin bir şey yapamayacağına işaret ederek, şunları kaydetti: “Millet olarak görmeliyiz ki oluşacak bu veya başka bir koalisyon en az iki sene sürecektir. Kaldı ki ne kadar uzun sürerse o kadar batacaklardır, bundan millet zarar görecektir. Meclisteki 4 siyasi parti ne yapacaklar? Veya ne yapabileceklerdir? Hiçbiri ekonomiyi bilmiyorlar. Hiçbir şey yapamazlar. Serbest piyasa ekonomisini, sürdürülebilir borçlanma diye vahşi kapitalizmi uygulamaya devam edeceklerdir. Hepsi kapitalizmin temsilcisidirler. Dayandıkları global güçlerin ekonomik devri bitti. Artık milli paralar dönemi başladı. Rusya ve BRICS ülkeleri, Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş Bey’in görüşlerini uyguluyor ve tüm dünya ülkelerine taşıyor.

Milli Ekonomi Modeli ile başlayan bu hareketi, Türkiye’de küçültmek mümkün değildir. Çünkü insanlığa mal olmuştur. 17 ülke tamamını, 120 ülke ise tezi kısmen uygulamaktadır. Bu seçimlerde tercihi millet yaptı. Kaybeden millettir. İşçidir, memurdur, emeklidir, ev hanımıdır, çiftçidir, esnaftır, sanayicidir. BTP’nin projelerine böylesi bir mağduriyeti tercih etmişlerdir. Bize teveccüh gösterenlere teşekkürlerimizi arzediyoruz. Bize destek vermeyenleri de ayıktırmak zorundayız. Zira Milletimizi uyarmak ve olacaklar konusunda ayıktırmak ise bizim siyasi ve milli görevimizdir. Hem bölünmeyi engellemek, hem de insanca yaşayacağımız bir gelir dağılımını kaynaklarımızı kullanarak yakalamak elimizdedir. Bağımsız Türkiye Partisi, projeleri ve kaynakları, donanımlı kadroları ile iktidara hazırdır. Milletimiz ayıksın ve BTP’de saflarını tutsun yeter.ky:yenimesaj.com.tr

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL