yazarlar

TÜRKİYE TARİH YAZIYOR

TÜRKİYE TARİH YAZIYOR

Saygıdeğer dostlar,Türkiye Corona vürüs tedavisinde,kim ne derse desin,tarih yazıyor.

Ekonomide, sanatta, endüstride başarı elde eden ülkeler birçok klasmana kendi imzasını atıyor. Örneğin mühendislikte bir “Alman ekolü”, sanat ve tasarımda bir “İtalyan tarzı”, elektronikte bir “Japon kusursuzluğu”ndan söz ediyoruz. Türkiye de sağlık alanındaki başarıları ve koronavirüs sürecindeki yönetimiyle yeni bir başarı hikayesi yazıyor.

Elbette sistemin aksayan ufak tefek yönleri olabilir ama kabul edelimki;Türkiye CovId-19 salgınıyla sıkı bir mücadele veriyor. Üstelik dünyanın dört bir yanına yardım elini uzatıyor. Dünyada en yüksek gelir grubuna sahip ülkelerden biri değiliz ancak zenginler kulübü olarak bilinen G-8’dekilerin çoğundan daha iyi bir süreç yönetiyoruz.hatta adı geçen ülkelere sağlık ürünleri yardımı yapmaktayız.D.S.Ö Türkiye yi dünyaya örnek gösteriyor bu az şeymi saygıdeğer dostlar?

Olaganüstü yapıya sahip Hastane altyapımız, araç-gereç, yetişmiş personel ve çalışma performansıyla D.S.Ö tarafından tüm Dünya ya örnek gösteriliyor. Örneğin Cerrahpaşa’da kelimenin tam anlamıyla destan yazılıyor. bazı öngörüsüz siyasiler tarafından farklı yönlere çekilip tartışılsa da şehir hastanelerinin bu döneme yetiştirilmesi çok işe yaradı. Canla başla görev yapan ve hayat kurtaran sağlık çalışanlarımıza bütün övgüleri hak ediyorlar.kendilerine sonsuz teşekkür ederiz.

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan yeni hükümet sistemine geçişle birlikte kendi alanlarında başarı göstermiş profesyonel isimleri kabinesine alma kararı vermesiyle ne kadar isabetli karar verdiği ortada.. Sağlık işletmeciliğinde çok deneyimli bir isim ve aynı zamanda hekim olan Dr. Fahrettin Koca bakanlık görevine getirilmişti. Bu kararın ne kadar isabetli olduğu salgının yönetim sürecinde çok daha iyi anlaşıldı.A.Kartal.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL