GENEL

Türk Askeri,El Bab’a Girdi!

Türk Askeri,El Bab’a Girdi!

Türk askeri El Bab İçersinde.

Suriye’de sürdürülen Fırat Kalkanı harekatı kapsamında El-Bab operasyonunu yürüten Türk askerleri, terörr örgütü DEAŞ’ın kontrolünde olan El Bab’ın şehir merkezine girdi.
Türk askeri El Bab’a girdi!
Türk askeri El Bab’a girdi! Türk askeri El Bab’a girdi! Türk askeri El Bab’a girdi!

Suriye’de sürdürülen Fırat Kalkanı harekatına katılan Türk askerlerinin bulunduğu El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ unsurlarının saldırısında şehit olan askerlerin sayısı 4’e yükseldi.

SALDIRININ ARDINDAN TÜRK ASKERLERİ EL BAB’A GİRDİ

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab ve civarında devam eden çatışmalarda, Özgür Suriye Ordusu’na destek veren Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına yapılan saldırıda 4 asker şehit oldu, biri ağır 15 asker yaralandı..

47 HEDEF İMHA EDİLDİ, 45 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Saldırının ardından El Bab’a giren Türk askerlerinin yaptığı operasyonda 47 barınma alanı, 8 bombalı araç imha edilirken en az 45 terörist de öldürüldü.

TSK tarafından yapılan son açıklamada; ‘Bölgedeki topçu birliklerimiz ve diğer ateş destek vasıtalarımız tarafından, El Bab bölgesinde tespit edilen DEAŞ terör örgütüne ait hedefler yoğun olarak ateş altına alınmaya devam etmektedir. Son alınan bilgiler ışığında bu sabahtan şu ana kadar; 3 adet ZSU-23 Silah monteli Pikap aracı, 2 adet DOÇKA monteli Pikap aracı, 3 adet Ağır Makinalı Tüfek monteli Pikap aracı imha edildi’ denildi.

ÇATIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre El Bab Bab’taki Akil Dağı yakınlarında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.

YARALI TERÖRİSTLERİ KAÇIRMAYA ÇALIŞIYORLAR

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre bugün sabah saatlerinden itibaren terör örgütü DEAŞ’a ait çok sayıda hedef vuruluyor. Harekât neticesinde yapılan ilk tespitlere göre en az 45 DEAŞ’lı terörist öldürüldü. Bölgede çok sayıda DEAŞ’lı teröristin de yaralı olduğu ve diğer teröristlerce tahliye edilmeye çalışıldığı gözleniyor. Ky: habervaktim.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL