SİYASET HABER'LERİ

Taner Tekin: Hükümetin Kafası Karaşık!

Taner Tekin: Hükümetin Kafası Karaşık!

Samsun Haber: MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin: Hükümetin tavrı hayal kırıklığı

Samsun Haber: MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, ‘Kerkük gibi hayati önem taşıyan bir konuda iktidar sahiplerinin bu kadar pasif kalması ve söylemlerin sözde kalması Türk milleti açısından büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır’ dedi.

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin: Hükümetin tavrı hayal kırıklığı
Miliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, hükümetin Barza yönetiminin uyguladığı referanduma karşı hükümetin pasif kaldığını savundu.
GÜVENLİK SORUNU

Yapılan referandumun bölgede yaşayan Türklerin can güvenliğini birinci derecede tehdit ettiğini savunan Tekin, şu ifadelere yer verdi: Ayrıca Irak’ın kuzeyinde kurulması muhtemel emperyalist ve siyonist güçlerin maşası olacak bir Kürt devleti, ülkemizin toprak bütünlüğünü de tehlikeye atacaktır. Bu mesele siyasi bir mesele değil Türk milletinin haklı davasıdır ve asla taviz verilmemelidir. Türkiye, yaptırım gücü olan bu imkanları, gelişmelerin seyrine göre uygulamaya sokacağını ilan etmeli ve bu konudaki kararlılığını göstermek için bazılarını bugünden hayata geçirmelidir. Geldiğimiz bu günkü noktada; durum çok ciddidir, tehdit çok açık ve yakındır. Bu konu Türkiye için hafife alınamayacak bir milli güvenlik sorunudur.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL