GENEL

Tamer Genç: Cumhurbaşkanı ben olacağım

Tamer Genç: Cumhurbaşkanı ben olacağım

tamer

Kamer Genç: Erdoğan’ı Yeneceğim
CHP’li Kamer Genç, cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda önümüzdeki günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceğini söyledi.
Kamer Genç: Erdoğan’ı Yeneceğim

Partisinin tavrına göre hareket edeceğini ifade eden Kamer Genç, “Partimin göstereceği adaya bağlı, benim kabul edeceğim bir aday olursa benim imza toplamama gerek yok. Partinin adayını tasvip etmezsem milletvekilleriyle görüşeceğim, 20 kişinin imzasını arayacağım” dedi.

“ERDOĞAN’I YENECEĞİME İNANIYORUM”

Halkın kendisini tanıdığını ve büyük bir ilgi gösterdiğini belirten Genç, “Karşısında olursam Erdoğan’ı yeneceğime inanıyorum. Kamuoyundan aldığım tepki böyle. İnsanlar büyük ilgi gösteriyor” diye konuştu.

“SENİN İSMİNİ YAZDIK DEDİLER”

Milletvekillerinden de destek gördüğüne işaret eden Genç, “Söz verenler var. Bu konuda partinin adımını bekliyorum. Kapalı grup toplantısında milletvekillerinden 50’ye yakın kişi benim ismimi yazdı. Senin ismini yazdık dediler” dedi.

“SEÇİLİRSEM KADIN BAŞBAKAN ATAYACAĞIM”

Genç, cumhurbaşkanı seçilmesi halinde yapacakları konusunda da şöyle dedi;

“Ben eğer seçilirsem Erdoğan’ı başbakan olarak atamam. Yolsuzluğa bulaşmamış kişileri atayacağım. Kadınlar çoğunlukta olacak kabinede. Kadın başbakan atarım.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL