YAŞAM

SÜRÜCÜ BELGELERİ,YENİLEMEDE SON TARİH NE ZAMAN?

SÜRÜCÜ BELGELERİ,YENİLEMEDE SON TARİH NE ZAMAN?

Eski Sürücü belgeleri yenilemede son tarih ne zaman?

2019 yılı sonuna yaklaşılırken ehliyet yenilemede son gün ne zaman sorusu da vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Hala eski ehliyetlerini kullanan vatandaşlar yeni ehliyet almak için en son gün ne zaman sorusuna yanıt arıyor. Peki Ehliyet yenilemede son gün ne zaman?

2019 yılının sonuna yaklaşılırken vatandaşlar tarafından ehliyet yenileme için son gün ne zaman sorusu sıklıkla sorulmaya başlandı. Hali hazırda hala eski ehliyetlerini kullanan vatandaşların sıklıkla araştırdığı konular arasında yer alan ehliyet yenileme için son gün ne zaman? Yeni ehliyet için randevu nasıl alınır soruları vatandaşlar tarafından sıkça soruluyor. İşte o sorunun yanıtı.

SÜRÜCÜ BELGESİ YENİLEME SON GÜN NE ZAMAN? YENİLEMEDE NELER YAPILIR?

Yeni ehliyet almak için vatandaşlara verilen son gün 31 Aralık 2020… Yeni çipli ehliyet ‘randevu.nvi.gov.tr’ internet adresi üzerinden ya da Alo 199 numaralı çağrı merkezinden randevu alınması gerekiyor.

Müracat için eski sürücü belgesi, nüfus cüzdanı, 15 liralık değişim bedelinin bankaya yatırıldığına dair makbuz, 1 biyometrik fotoğraf, kan grubunu belirtir belge veya yazılı beyan ve en önemlisi de ‘sürücü olur’ yazan raporu bakanlığa bağlı sağlık kurumlarından ve bakanlık ile anlaşmalı özel kurumlardan alınabilir.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL