SAMSUN&BÖLGE

SEÇİM GÜVENLİK TOPLANTISI SAMSUN VALİSİ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SEÇİM GÜVENLİK TOPLANTISI SAMSUN VALİSİ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

valilik

SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI SAMSUN VALİSİ BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Toplantıya Samsun valisi Hüseyin AKSOY ve Siyasi parti il başkanları katıldı

Seçim Güvenlik Toplantısı, 24.02.2014 Pazartesi günü saat 14.30’da Valilik toplantı salonunda Samsun Valisi Hüseyin AKSOY’un başkanlığında gerçekleştirildi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin seçim kampanyalarının yasada belirtilen hükümler dahilinde karşılıklı anlayış içerisinde demokratik bir şekilde yapılması, siyasi partilerin özgür ve adil bir ortamda seçimlere katılabilmesi ve parti yetkililerinin bu husustaki görüşlerinin alınması sebebiyle Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY’un başkanlığında Seçim Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hacı DEMİREZEN, İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ, Ak Parti İl Başkanı Fuat KÖKTAŞ, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet ATALAY, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Şaban KILIÇ, Demokratik Sol Parti İl Başkanı Dursun GÜNEY, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şahin POLAT, Demokrat Parti İl Başkanı Erdem DEMİRBAĞ, Millet Partisi İl Başkanı Nihat SEMİZ, Liberal Demokrat Parti İl Başkanı Hasan ÖZTORUN, Bağımsız Türkiye Partisi Temsilcisi Ayhan KUL, İşçi Partisi İl Başkanı Haydar ÇOLAK ile Hak ve Eşitlik Partisi İl Başkanı Adem KARTAL katıldı.samsunhaberci.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL