SAMSUN&BÖLGE SPOR

Samsunspor umudunu ikinci yarıya sakladı!

Samsunspor umudunu ikinci yarıya sakladı!

P

Samsunspor ilk yarı istediği sonucu alamadı.İlk yarıya iyi bir başlangıç yapan,kazandığı peş peşe maçlarla uzun süre ligi lider götüren,Samsunspor,son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla,Tarftarlarını üzdü.Samsunspor liderlik için umudunu 2’inci yarıda yapacağı maçlara çevirdi.

Samsunspor için PTT 1.Lig’in ilk yarısı oynanan Kayseri Erciyesspor müsabakası ile son buldu.

6 GALİBİYET, 7 BERABERLİK, 4 MAĞLUBİYET
Kırmızı Beyazı Beyazlılar PTT 1.Lig’de 17 hafta geride kaldı. Samsunspor bu 17 haftada 6 galibiyet 4 mağlubiyet ve 7 beraberlik aldı. Samsunspor rakiplerine karşı galibiyet aldığı takımlar şu şekilde: ” Altınordu 4-0, Şanlıurfaspor 2-0, 1461 Trabzon 2-1, Vartaş Elazığspor 2-1, Adanaspor 2-1, Boluspor 3-0″ Samsunspor’un berabere kaldığı takımlar ise : “Adana Demir 3-3, Karşıyaka 2-2, Gaziantep BBSK 0-0, Kardemir Karabükspor 0-0, Denizlispor 0-0, Yeni Malatyaspor 0-0, Kayseri Erciyesspor 0-0 ” Kırmızı Beyazlılar mağlup olduğu takımlar, ” Alanyaspor 3-2, Göztepe 2-0, Giresunspor 2-0, Balıkesirspor 2-0″ oldu. Samsunspor PTT 1.Lig’de aldığı bu skorlar ile ilk yarıyı 25 puanda tamamladı.

17 MAÇTA 22 GOL 6 HAFTADA SESSİZLİK
Samsunspor oynadığı 17 müsabakada rakip fileleri 22 kez havalandırmayı başardı. Kırmızı Beyazlılar kalesinde ise 17 gol gördü. PTT 1.Lig’in ilk yarısına fırtına gibi başlayan Kırmızı Beyazlılar liderlik koltuğuna da oturdu. Fakat son 6 haftadır Göztepe mağlubiyetinden bu yana Samsunspor rakip fileleri havalandırmayı başaramadı. Son 6 haftada 3 mağlubiyet 3 beraberlik alan Samsunspor, zor günler geçirdi. Kırmızı Beyazlılar ikinci yarıya ise hızlı bir çıkış yapıp, bunu sürdürmek istiyor. Samsunspor en çok gol atan oyuncu 6 gol ile Mehmet Çakır oldu. Samsunspor forvet oyuncusu Kone 4 gol, ortasaha oyuncusu Mustafa Sevgi 4 gol, Ofoedu 3 gol, Ersel Aslıyükse 3 gol, N’Diaye 1 gol, Alperen Pak 1 gol atmayı başardı. Kırmızı Beyazlılarda 6 gol atan Mehmet Çakır, PTT 1.Lig gol krallığında 9’ncu sırada bulunuyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL