SAMSUN&BÖLGE SPOR

Samsunspor İçin Kurtuluş Savaşı!

Samsunspor İçin Kurtuluş Savaşı!

Bu maç,Samsunspor için kurtuluş savaşı niteliğinde!

Samsunspor | Samsunspor Kayyum Başkanı Karayılmaz, Denizlispor maçının 53 yıllık Samsunspor tarihinin en önemli müsabakalarından birisi olduğunu belirterek, ‘Bu bir kurtuluş savaşıdır. Bizler nasıl Eskişehir’de 20 bin taraftarın önünde hezimete uğradıysak, aynısını Denizli’ye yapmamız gerekiyor’ dedi

Samsunspor Kayyum Başkanı: ‘Kurtuluş Savaşı’
KAZANMAYA GİTMİŞTİK
Samsunspor Kayyum Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz ile Kayyum Heyeti üyeleri Nihat Soğuk, Suat Çakır, Osman Arslan, Hayri Şen ve Mehmet Cem Yazgan, Denizlispor maçı öncesi camiaya çağrıda bulundu. Başkan Karayılmaz, gündemi de değerlendirirken, “Eskişehir’e kazanmaya gittik. Taraftar baskısı olabileceğini biliyorduk. Maçta erken yenen goller, taraftar baskısı, Çağrı’nın kırmızı kartı, Eskişehirspor’un son şansı olması gibi durumlar istememiz bir sonucu almamıza neden oldu. Üzüntümüzü tarif etmek mümkün değil. Eskişehirspor yenilgisi hayatın ve ligin sonu değil. Kazansak ligi bitirme şansımız vardı şimdi ise ateş çemberindeyiz” diye konuştu.
UZUN UZUN KONUŞTUK
Karayılmaz, şöyle devam etti: “Maç bitince soyunma odasına indik. Oyuncular birbirine fazla tepki göstermesinin önüne geçtik ve onlara önümüzde maçlar olduğunu anlattık. Samsunspor ülkemizin gözbebeği bir kulüp. Bu durumu da hak etmiyor. Dün (önceki gün) deneme bonusu veren siteler uzun saatler toplantı yaptık. İçinde bulunduğumuz durumun nedenlerin konuştuk, hocamız Besim Durmuş’tan, Sportif Direktörümüz Coşkun Zeren’den bilgiler aldı. Tüm futbolcularla da tek tek görüşerek onların moral ve motivasyonunu yukarıya çekmek için çalıştık. Toplantılar yaptık, sorunlarını dinledik. Bu futbolcu kardeşlerimizle 270 dakika daha futbol oynayacağız. Kimseyi suçlamadan yola devam edeceğiz.”

KİMSEYİ SUÇLAMIYORUZ
“Eski yönetimi, teknik yönetimi, oynayan futbolcuları veya hiç oynamamış futbolcuları suçlayarak bir yerlere varamayız. Bizim de böyle bir amacımız yok. Bu kolaycılık olur. Eskişehirspor nasıl 20 bin taraftarlarla maçı sürüklemişse, biz de aynısını yapmalıyız. Denizlisporlu oyuncuların ilk dakikada maçı kaybedeceğini hissetmesi gerekir. Büyük taraftarımıza sesleniyoruz, öğrencisiyle işçisiyle memuruyla ailesiyle herkes bu maça gelmeli. Bu bir düğünse düğün, bayramsa bayram, her şey o sahanın içinde olacak. Taraftarımız yanımızda olduğunda sahamızdan galibiyetle ayrılabilecek hiçbir takım yoktur. Bizim Eskişehir’de yaşadığımız hezimeti Denizli’ye yaşatmalıyız.”

ARTIK SÖZ TARAFTARDA
“Maç 90 dakika, top rakibe geçtiğinde ıslık, bize geçtiğinde takımın yanında olduklarını gösteren tezahüratlar yapmalıyız. Arkadaşlar bakın bu bir kurtuluş savaşıdır. Tek izahı budur. 53 yıllık Samsunspor tarihinin en önemli maçıdır. Telafisi yok. Bu cenderenin içerisinde 5. dakikada ‘Oynasana lan’ diye bağırılmaya başlandığında işler tersine gidebilir. 90 dakika destek olmalıyız. Belki gol yiyebiliriz yine de destek olacağız. Belki maçı seyredemeyeceğiz sadece destek vereceğiz ama böyle bir atmosfer yaşatmalıyız. Burada her şey değişir ama bu kulübün Kırmızı- Beyazlı renkleri değişmez. Bunun değeri de hiçbir şeyle ölçülmez. Biletleri 1 TL’ye düşürdük, artık söz taraftarda.”Haberin kaynağı için tıklayın

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL