GENEL

Samsun’da,Şehitler için Yürüyüş Yapıldı

Samsun’da,Şehitler için Yürüyüş Yapıldı

Samsun’da kılınan cenaze namazı sonrası toplanan Ülkü Ocakları ve Alperan Ocakları ortak yürüyüş düzenledi.

Tunceli’de zırhlı aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı bombanın infilak etmesiyle şehit düşen 3 askerden 21 yaşındaki Jandarma Er Özkan Özden’in cenazesi memleketi Samsun’da kılınan cenaze namazı sonrası toplanan Ülkü Ocakları ve Alperan Ocakları ortak yürüyüş düzenledi.

Cenaze namazı sonrasında cenaze aracını takip eden Ülkü Ocakları il başkanı Hüseyin Kurşat Geze’nin teklifiyle Çiftlik Caddesi’nde ani bir yürüyüş gerçekleştirildi. Gerçekleşen yürüyüşe Alperen Ocakları, Samsunspor Taraftar Grupları eşlik etti.

Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı yürüyüş, “Ne Mutlu Türküm Diyene” “Kahrolsun PKK İşbirlikçi AKP” sloganları eşliğinde Atatürk Bulvarı, ardından 19 Mayıs Bulvarı üzerinden Çiftlik Caddesi sonuna kadar devam etti. Lise Caddesi’nde yapılan basın açıklaması sonrasında yürüyüş sona erdi.

Yapılan basın açıklamasında Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze, “Dün maalesef üç şehit daha verdik. Biri Samsunlu idi. Ama görülen şu ki şehit vermeye devam edeceğiz. Bu millet uyudukca, bu millet ayağa kalmadıkça şehit vermeye devam edeceğiz. Yangın yerine dönen memleketin ateşi sizlerin de ocağına düşmeden, sizlerin de evlat acısıyla yürekleriniz yanmadan bu milletin uyanması gerek, tekrar kendisine gelmesi gerek, Bu gün verdiğimiz şehit, bu gün toprağa düşen şehit, bugün hayallerinden vazgeçen şehit yalnız buradakilerin şehidi değildir. Sadece cenaze törenine katılan insanların da değildir. Sadece sosyal medyadan başsağlığı dileyenlerin de değildir. Hepimizin Şehididir. Ve Hepimiz bu acıyı yaşamak zorundayız.

Sözlerini Aşık Sefai mısralarıyla sonlandıran İl Ülkü Ocakları Başkanı Geze, katılan Ülkücü ve Alperen Herkese teşekkür eder, halkımıza tekrar hatırlatıyoruz bu millet bütün olmak zorundadır ve olacaktır. Alperenler şehadeti seslenirken çağrına / İbrahim’in dedikleri nişan oldu bağrına / Mehmetçik’ler şehit düştü bu vatanın uğruna / Vatan mı istediniz lan beşikteki bebekten? / Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten!” diyerek sözlerine son verdi.KY:dengegazetesi.com.tr

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL