YAŞAM

Samsun’da Hava alanı Sorunu Nihayet Bitti!

Samsun’da Hava alanı Sorunu Nihayet Bitti!

Samsun’da Hava alanı sorunu nihayet bitti.

3 aydır bakım yapılacak denilerek,kapalı olan hava alanı,çok sayıda şikayete neden olmuştu!

Samsun Çarşamba Havaalanını pistinde 3 aydır devam eden tadilat çalışmalarının tamamlandığı ve havaalanının 7 Kasım 2017 tarihinde tekrar uçuşlara açılacağı bildirildi.

Samsun Çarşamba Havaalanı 3 ay aradan sonra nihayet uçuşlara açılıyor. Çarşamba Havaalanı, pistinde yaşanan çökmeler nedeni ile tadilata alınmış bu nedenle uçak seferleri durdurulmuştu.

Samsun Çarşamba Havaalanının pistinde oluşan çökmelerin tadilatı ile ilgili çalışmanın tamamlandığı açıklandı. Pistinde yaşanan çökmeler nedeni ile uçak seferlerine kapatılan Çarşamba Havaalanı yarın (7 Kasım 2017) yeniden hizmete açılıyor.

Uluslararası Çarşamba Havalimanı’nda, ağustos ayında, pistteki 20 santimlik çökmeler nedeniyle başlatılan bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Havalimanı yetkilileri, yıllık 2 milyon yolcusu bulunan havalimanının 3 kilometrelik pistinin 372 metrelik bölümünün yenilendiğini belirtti.

Uçak seferlerine tekrar açılan Çarşamba Havaalanında ilk uçuşun yarın İstanbul’dan yapılacağı kaydedildi. Havalimanının kapalı olduğu dönemde kente hava yoluyla gelen yolcular, Ordu, Merzifon ve Sinop’taki havalimanlarını kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL