YAŞAM

Samsun’da Hafta Yağmurlu Olacak

Samsun’da Hafta Yağmurlu Olacak

Samsun haberci: Samsun’da Hafta Yağmulu olacak

Samsun yeni haftaya yağışla girecek Samsun’da etkili olan sıcak hava, yeni haftayla gelen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışla birlikte bir miktar azalacak.

Samsun ve bölgenin hava durumu hakkında değerlendirme yapan Meteoroloji 10. Bölge Müdürü Yücel Yüce, bölge genelinde parçalı ve az bulutlu bir havanın hakim olduğunu söyledi. Pazar, pazartesi ve salı günleri sağanak ve gök gürültüsü sağanak yağış beklediklerini belirten Yüce, yağışla birlikte sıcaklıkların da bir miktar düşeceğini ifade etti.
KURAKLIK RİSKİ YOK

Ülke genelinde, Batı ve Güney bölgelerinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden bir sıcaklığın olduğunu söyleyen Yüce, Karadeniz Bölgesi’nde ise mevsim normallerinde bir havanın olduğunu, parçalı ve az bulutlu bir havanın beklendiğini ifade etti. Yüce, “Pazar, pazartesi ve salı günleri sağanak ve gök gürültüsü sağanak yağış tahmin ediliyor. Rüzgarların Doğu ve Kuzeydoğu yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvetli esmesini bekliyoruz. Herhangi bir ekstrem hadise ve hava sıcaklığı bölgemiz için söz konusu değil. Ayrıca bölgemizde, kuraklık riski de yok. Yeni haftada çok etkili olmasa da gün içinde lokal olarak yağış bekliyoruz. Yağışla birlikte sıcaklıkta bir miktar düşecek” ifadelerini kullandı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL