Yaşam

Samsun Lovelet’te eğlence günleri

Samsun Lovelet’te eğlence günleri

sam-lovalet

Yönetimi İnside danışmanlık tarafından yapılan Karadeniz’in en büyük Outlet merkeziLovelet Alışveriş Merkezi Hizmete girdiği günden itibaren yaptığı etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleri ile Karadeniz Halkı’nın beğenisini kazanmaya devam ediyor.

TBMM’ nin açılışı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. Yılını büyük bir coşku ile Lovelet’te çocuklar dolu dolu geçirerek kutladı. Lovelet Alışveriş Merkezi Büyükşehir Belediye Bandosu İle başlayan gösteriler, Atölye çalışmaları sex izle ile çeşitli faaliyetlerle devam etti. Saat 15:00 ‘de Faruk K. Çocuk Kulübü ”HAYATA GÜLÜMSEMEK’ ‘Adlı Çocuk Oyununu izleyen çocuklar büyük bir keyifle izledi. Müzikli danslı gösteride çocuklaraşarkı, şiir okuyarak birçok hediye ve ödül kazandılar.

Tiyatro gösterisi ardına atölye çalışmalarıyla devam eden çocuklar etkinlik sonrası bayram şenliğini içlerinde hissettiler. Aynı Gün Regaip Kandil olmasından dolayı AVM yönetimi tarafından mağazalara ve Avm ziyaretçilerine Gül suyu ve Lokum İkramı yapıldı.ky:dengegazetesi.com.tr

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL