SAMSUN&BÖLGE

Samsun Ankara’ya Taşındı!

Samsun Ankara’ya Taşındı!

Ankara’da Samsun toplantısı

Ziyaretleri sırasında Bakanlıkları ilgilendiren konularda şehrin taleplerinin ve projelerinin de ele alındığı görüşmeler gerçekleştirildi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ile Ankara’da bazı ziyaretlerde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Samsun heyeti ilk olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u, daha sonra sırasıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Karaaslan, Cumhurbaşkanlığı Hükümetinin etkin ve verimli çalışma disiplini ile Türkiye’yi 2023’e taşıyacak çok güçlü bir kadro olduğunu vurguladı.Haberin kaynağı için giriniz

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL