SAMSUN&BÖLGE

Samsun 19 Mayıs stadı bitiriliyor !

Samsun 19 Mayıs stadı bitiriliyor !

samsunspor

Samsunspor’un Yeni Stadı Ne Zaman Bitecek?
Samsun Haberleri – Yapımı yılan hikayesine dönen ve defalarca bitiş tarihi ertelenen Samsunspor’un yeni stadı ne zaman bitecek? Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yeni stadın bitiş tarihini açıkladı. İşte detaylar…

Samsunspor’un Yeni Stadı Ne Zaman Bitecek?
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Açıklamalarda Bulundu

Samsunspor’un yapımı devam eden stad insaaşı aksaklıklar nedeniyle sürekli uzadı.

Ancak artık son noktaya gelindi. Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Samsun’da yaptığı açıklamalarda Samsunspor’un yeni stadının ne zamana biteceğini açıkladı.

Tekkeköy ilçesine yeni yapılan stadyumun ikinci yarıya yetiştirileceğini dile getiren Bakan Kılıç, “Stadın yüklenici firmasında sorun yok. Mali kaynağın aktarılmasında herhangi bir sıkıntı yok ama bu bir inşaattır. Çelik konstrüksiyonu yapacak olan firmadaki aksaklık birazcık zaman anlamında farklı bir programın devreye sokulmasını mecbur kıldı. İçerisi ile ilgili olan imalatlar bitme noktasında. Dolayısıyla inşallah ligin ikinci yarısına yetiştirme hedefimiz güncelliğini koruyor. Dışarıdaki son çelik konstrüksiyonu takılıyor. Yeni stat bitince eski stat ile ilgili TOKİ’nin bir anlaşması var. O hükümler çerçevesinde yürürlüğe girecek bir durumdur” açıklamasında bulundu.

SamsunHaberci olarak,Samsun 19 mayıs stadının bir an önce samsunsporun hizmetine sunulmasını diliyoruz..DerinalemHaber..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL