EKONOMİ

SAMMAR İFLAS ETTİ!

SAMMAR İFLAS ETTİ!

sammar

Samsun’da yerel ürünlerin tüketilmesini sağlamak, yerel üreticileri destek sağlamak amacıyla güçbirliği yapan Samsun Mark, Akyüz, Çelikler ve Genç marketlerin oluşturduğu SAMMAR Grup marketçilik 2014 Ocak ayında dağılmıştı SAMMAR’ın ekonomik sebeplerden dolayı dağıldığı ileri sürülürken, oluşum tüm hisselerini SAMMAR Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Akyüz aldı.

Samsun’da 33 şubeye sahip SAMMAR Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Akyüz, diğer market sahiplerine birer şube vererek SAMMAR oluşumunu geri kalan şubeler ile devam ettirme kararı almıştı. Ekonomik kriz sebebiyle geri kalan şubelerinde iflasın eşiğine geldi. 100. Bulvar şubesinde ve bir kaç şubede yeni ürün alımı yapmayan SAMMAR’a tedarikçi firmalar tarafından da bir darbe geldi. Ürün tedarikçi firmalar tarafından SAMMAR marketlerine yeni ürünler verilmedi.
Mevcut şubelerinde küçülmeye giden SAMMAR bir kaç şubesindeki ürünleride bitirerek kapatma yoluna gitti.

Sammar A.Ş’nin açılışına Samsun protokolünün tamamı katılmış ve açılışta Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, ‘Tüm içtenliğimle söylüyorum ki bu davranışınızın arkasında dağ gibi dururuz’ demişti. SAMMAR yöneticilerinin bu darboğazında Samsun’daki yerel yöneticilerinde alacağı tavır merak konusu oldu.

Kaynak: Samsunda Haber

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL