SİYASET HABER'LERİ

SAADET KAZANINCA HİÇ KİMSE KAYBETMEYECEK!

SAADET KAZANINCA HİÇ KİMSE KAYBETMEYECEK!

saadet

saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural, “Önümüzdeki yerel seçimlere iki parti katılacaktır. Bunlar Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi ve diğerleri. Saadet Partisi’ni diğer partilerden ayıran en büyük özellik her türlü haksızlık karşısında duran ve bizler hakkı üstün tutan bir zihniyete sahibiyiz” dedi.

RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MELUNDUR

Saadet Partisi dışındaki herhangi belediyenin milletin parasını israf etmekten başka bir şey yapmadığını da belirten Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural şöyle devam etti.

“Biz Saadet Partisi olarak 1990’lı yıllarda belediyelerde, göreve geldiğimizde Belediyelerin kapısına “RÜŞVET ALANDA VERENDE MELUNDUR” tabelasını astık. Oysa bizden sonra gelenler astığımız o tabelayı indirdiler.

Göreve geldiğimizde ilk yapacağımız iş ”rüşveti alanda verende melundur” tabelasını belediyenin girişine asmak olacaktır. Yolsuzluk, rüşvet ve israfı önledik. Gelirlerimiz bir anda arttı. Göreve geldiğimiz belediyelerin kısa sürede borçlarını ödedik ve inanılmaz hizmetlere de imza attık. Biz buna “bir Efsane MİLLİ GÖRÜŞ belediyeciliği” diyoruz.

İKİNCİ EFSANE MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ BAŞLIYOR

Siyasete bakış acısını, köşe dönmecilik anlayışını değiştireceğiz. Bir lira israf ve yolsuzluğun olmadığı, kimseye haksızlığın yapılmadığı partizanlık anlayışının tamamen ortadan kaldırıldığı bir belediye olacak.

Belediyeyi hizmet olarak gören herkesin hak ve adaleti gözeterek, milli ve manevi değerlere sahip çıkarak tek adres Saadet Partisi’dir

Bizim medeniyet değerlerimizi yansıtan yepyeni şehirler kuracağız, Rantsal bölüşümü kentsel dönüşüme dönüştürmenin adresi Saadet Partisi’dir.

Kapalı kapılar ardında asla ihale yapmayacağız. Bütün ihalelerimiz günler öncesinden belediye binamızın önüne kuracağımız, dev ekrandan halkımıza duyurulacak ve aynı dev akrandan bütün ihaleler canlı yayınlanacak ve halkımızın huzurunda yapılacaktır. Şeffaflığın adresidir SAADET PARTİSİ.

Kültür merkezlerinde 10 yıldan bu yana batı kültürünü önceleyen, tiyatro, oyun, skeç’ler sahneye konulmuştur. Biz göreve geldiğimizde bizi biz yapan medeniyet değerlerimizi yansıtan anlayışı hâkim kılacağız inşallah. Milletimizin özüdür, tarihidir, İnancının adıdır Saadet Partisi.

Bizim dönemimizde hiçbir AVM açılışına izin vermeyeceğiz. İlçe esnafımız korunacaktır.

Ben yaptım oldu mantığı asla olmayacak. Muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, siyasi partilerimiz ve Küçükçekmece halkımızla hep istişare içinde olacağız.

AK PARTİLİLER SAADET’E OY VERECEK

Ak Partili kardeşlerim bu seçimde Saadet Partisine oy verecek.

Saadet Partisi kazandığında Ak Partili kardeşim kazanacak. Cumhuriyet Partili kardeşim bu seçimde Saadet Partisini oy verecek, Saadet Partisi kazandığında CHP’li kardeşim kazanacak. MHP’li kardeşim bu seçimde Saadet Partisine oy verecek, Saadet Partisi kazandığında MHP’li kardeşim kazanacak. Diğer bütün siyasi partilere oy veren kardeşlerim bu seçimlerde Saadet Partisine oy verecek ve bu kardeşlerimiz kazanacak. Milletimiz kazanacak. Samsun kazanacak.
kaynak:haberin devamı için tıklayın

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL