SAMSUN&BÖLGE SİYASET HABER'LERİ

Reisi Cumhur Samsunsun’da

Reisi Cumhur Samsunsun’da

Baş komutan Erdoğan Samsun’da

Samsun HaberciI Samsun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor
samsun Haberci| Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Samsun 6. Olağan Kongresi nedeniyle bugün Samsun’da olacak. Saat 12:00’de Yaşar Doğu Spor Salonu’nda yapılacak kongre öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, halka seslenecek

Samsun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Samsun 6. Olağan Kongresi nedeniyle bugün Samsun’a geliyor. En son 28 Mart 2017 yılında toplu açılış töreni için Samsun’a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda tarihi bir kalabalık karşılamış ve buradan önemli mesajlar vermişti.

BİR YIL SONRA YENİDEN
Bir yıl aradan sonra tekrar Samsun ziyareti gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, kongrenin yapılacağı Yaşar Doğu Spor Salonu önünde saat 12:00’de Samsunlulara seslenmesi bekleniyor. Samsun’un, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yine tarihi bir kalabalıkla karşılayacağı tahmin ediliyor.

EKSİKSİZ HAZIRLIK

AK Parti Samsun teşkilatlarının günler öncesinde hazırlamaya başladığı 7 bin 500 kişilik Yaşar Doğu Spor Salonu’nda önceki gece AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Hacı Turan, AK Parti Samsun Koordinatörü Cumhur Ünal, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ile AK Parti Genlik ve Kadın Kolları teşkilatları beraber kontroller gerçekleştirdi. Karadeniz Bölge Koordinatörü Hacı Turan’ın sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı fotoğraflara, “Samsun büyük bir coşku ve kalabalık ile Cumhurbaşkanımıza layık bir kongre için eksiksiz hazırlanıyor” notunu düştü.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ
Öte yandan, kongrenin yapılacağı Tekkeköy’deki Yaşar Doğu Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanlığı korumaları güvenlik tedbirlerini günler öncesinde aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kullanacağı güzergahlarda da Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkardı. Çevre illerden de Samsun’a takviye polis ekiplerinin sevk ediliği öğrenildi. Güvenlik önlemleri ‘Kırmızı alarm’ durumuna gelirken, bugün Samsun’da binlerce polis ve jandarma görev alacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL