yazarlar

Referandum Sonuçları,Türk Milletine Hayırlı Olsun

Referandum Sonuçları,Türk Milletine Hayırlı Olsun

Referandum sonuçları Yüce Türk Milletine hayırlı olsun

16 Nisan 2017 günü yapılan Anayasa değişikliği Referandumu tartışmalarla birlikte tamamlandı.YSK kesin olmayan sonuçları yaklaşık %51 Evet,%49 Hayır olarak açıkladı.Sonuçlar Türk Milleti,Türk Devleti ve Demokrasimiz için hayırlı olsun.
Referandum sonuçları henüz kesin değildir. Çok sayıda şikayet ve itirazın on gün içinde sonuçlanarak YSK tarafından kesin sonuçların açıklanması beklenmektedir. Ancak ortaya çıkan sonuçlar değerlendirme yapmaya mani değildir. YSK’ nun açıklayacağı kesin sonuçların mevcut tartışmaları sonlandırmasını,Adaletli ve hukuka uygun olmasını diliyoruz. YSK’nun açıklayacağı kesin sonuçlar ister Evet,isterse Hayır olsun,bütün vatandaşlarımızın bu sonuçların doğru,adaletli ve hukuka uygun olduğundan emin olmasını sağlaması önemlidir.
Görünen o ki;Türkiye önümüzdeki dönemde bu Anayasa degişikliğini uzun yıllar tartışacaktır.Anayasalar toplumsal uzlaşma metinleridir.Her Türk vatandaşı kanunlaşan Anayasa metnine benim Anayasam diyebilmesi şarttır.Toplumu tam ortasından ikiye bölen Anayasa hukuken kanunlaşabilir, fakat ahlaken ve siyaseten meşruluk tartışması durmaz. Türkiyede de tartışmalar şimdiden başlamıştır.Anayasa değişikliğinin gündeme getirilişinden itibaren;TBMM tarışmaları ve oylama dönemi,Halk oylaması propagandaları dönemi,oylama günü ve YSK süreçlerinde yaşanan kanunlara ahlaka adalete aykırı vicdanları rahatsız edici tutumlar,malesef Milletimizi üzmüş Milli birliğimizi zedeler nitelikte bir takım çalışmalar olsada,Referandum kazasız belasız sona ermiştir.
Bu Anayasa sürecinin Ülkenin hiçbir meselesini çözmediği ve çözemiyeceği hatta yeni problemler üretebileceği kuşkuları vardır! bunlara yönelik bazı ip uçları,şimdiden ortaya çıkmaya başlamıştır. Maalesef Türkiye 16 nisan 2017 öncesine göre daha çok Beka meselesi ile karşı karşıya kalma riskiyle karşı karşıyadır!. Türk Milleti ve Devletinin varlığı bundan sonra daha çok tehdit altında olacaktır.
Türk Milliyetçileri ve Ülkücüler;Türk Milletine,Davalarına ve Tarihe karşı sorumluluklarının gereğini yapmış,Milliği sorumluluklarını yerine getirmişler,doğru olanı yapmış Destan yazmışlardır.Sayın Bahçelide görevini yapmıştır.
.Türk Milleti Bölünme kabul etmez bir bütündür.Hepimiz kardeşiz.Sevgi kardeşlik birlik içinde bibirimizi kucaklamalıyız.Evet diyende hayır diyende Türk milletinin evlatları kardeşidir.Türk Milleti ve Türk Milliyetçilerinin birlik beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır.bunu akıldan çıkarmamalıyız.
Türk Milliyetçilkerinin bu referandum sonuçlarından sonra önünün açıldığı somut bir gerçektir.Gelecek Türk Milliyetçilerinin iktidarına muhtaçtır.Milliyetçi Ülkücü Hareketin Hedefi;Türk Milletini mutlu Türk Devletini güçlü yapmak,Türk İslam birliğini kurmak,Türk Milliyetçilerini iktidara taşımak olmalıdır.Bu saat ten sonra bunun Türk Milletinin Bekası için zaruri olduğunu düşünmekteyiz.Bu uğurda yoğun bir çalışmanın içinde olmamızın gereği aşikardır.Tanrı Türkü korsun ve yüceltsin.Amin.Saygılarımızla.A…Kartal..Haberci,Yazar,Politikacı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL