GENEL

PPK’YA AĞIR DARBE!

PPK’YA AĞIR DARBE!

Önceki gün 9 PKK’lının etkisiz hale getirildiği Lice’de operasyon genişliyor.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde başlatılan ve Özel Kuvvet Komutanlığı bordo bereli askerlerin de katıldığı hava destekli geniş kapsamlı operasyonun ayrıntıları belli olmaya başladı.

HELİKOPTERLER ASKER İNDİRDİ

Lice Kaymakamlığınca önceki gün 16 köy kırsalında ilan edilen sokağa çıkma yasağı sürüyor. Özel Kuvvetler Komutanlığı ekiplerinin de katıldığı hava destekli operasyonlarda yerleri tespit edilen teröristler ateş altına alındı. Karadan destek verilen operasyonlarda 9 terörist öldürüldü.

Giriş ve çıkışlara izin verilmeyen operasyon bölgesine çok sayıda asker helikopter ile indirildi. Operasyonların sürdüğü bölgede yer yer çatışmalar yaşanırken dumanların da yükseldiği öğrenildi.

BORDO BERELİLER OPERASYONA KATILDI

Özel Kuvvetler Komutanlığı birliklerinin destek verdiği geniş kapsamlı operasyonda sıkıştırılan teröristler, bölgeye canlı kalkan çağrısı yaptı. Operasyon bölgesinde alınan güvenlik önlemleriyle bölgeye sivillerin girmesi engellendi. Askerlerin olduğu bölgelere çok sayıda zırhlı araç sevk edildi. Yoğun güvenlik önleminin alındığı operasyon çevresinde askerlerin bekleyişi sürerken helikopterlerin ise keşif uçuşu yaptığı bildirildi. Teröristlere yönelik operasyonlar bölgede aralıksız devam ediyor.

9 PKK’LI ÖLDÜRÜLDÜ

Özel Kuvvetler Komutanlığı ekiplerinin de katıldığı hava destekli operasyonlarda yerleri tespit edilen teröristler ateş altına alındı. Hava ve karadan yürütülen operasyonda 9 terörist öldürüldü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL