GENEL

Osman Genç:” Samsun Batum Tren Hattı, Samsun Ve Çevre İlleri Geliştirecek Nitelikte”

Osman Genç:” Samsun Batum Tren Hattı, Samsun Ve Çevre İlleri Geliştirecek Nitelikte”

Başkan Enver Yılmaz, daha önce kendisini ziyaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in misafiri oldu. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Karadeniz şehirlerinin bölge yatırımlarında birlikte hareket etmesi gerektiğine işaret edilirken, Başkan Genç, Samsun-Batum Hızlı Yük ve Yolcu Tren Hattının tüm Karadeniz illerinin kalkınmasına önemli katkıda bulunacağına vurgu yaptı. Başkan Yılmaz da, Canik’te AK Parti belediyeciliğine yakışan vizyonu yüksek bir belediyecilik anlayışı gördüğünü belirtti.

EVRENSEL BELEDİYECİLİK

Başkan Yılmaz’a ay-yıldızlı hizmet binasını gezdiren ve belediye binasının teknolojik yapısı ile belediye birimleri hakkında bilgi veren Başkan Genç, “Vatandaşların internetin olduğu her yerden belediye hizmetlerini alabildiği Elektronik Belge Yönetim Sistemi’ni Karadeniz’de kullanan tek belediyeyiz. Yine belediyemiz ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ne sahip. Akademik Belediyecilik, Proje Geliştirme, Dış İlişkiler, Aile, Hukuk ve Engelli Koordinasyon Birimlerimiz tüm belediyelere örnek oluyor. Canik Belediyesi olarak yine uluslararası projelere imza atarak evrensel belediyecilik yapıyoruz” dedi.

SAMSUN-BATUM TREN HATTI

Ziyaretinden dolayı Başkan Enver Yılmaz’a teşekkür de eden Başkan Genç, “Sayın Başkanımız bilgisi ve tecrübesi ile Ordu’da çok kısa zamanda önemli işler gerçekleştirdi. Şehirlerimizi dönüştürürken bölgemizi de dönüştürmemiz gerekiyor. Bunu da ancak bölgesel yatırımlarda Karadeniz illeri olarak birlik olarak ortak akılla başarabiliriz. Bize göre Samsun-BatumHızlı Yük ve Yolcu Treni Hattı tüm Karadeniz illerinin kalkınmasında önemli rol oynayacaktır. Bu projenin gerçekleşmesi için Samsun’u, Ordu’su, Giresun’u, Trabzon’u, kısacası Karadeniz illeri olarak birlikte hareket etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GENÇ’E TEBRİK

Samsun ile Ordu tarihten bu yana iki komşu ve kardeş şehir olduğunu ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da şunları söyledi: “Bir ilçe belediyesi olmasına rağmen Canik’te şehircilik adına önemli hizmetler yapıldığına şahit oldum. Özellikle ay-yıldızlı hizmet binası görünümü, teknolojik yapısı ile son derece modern. Canik Belediyesi’nin eğitim, kültür, sanat ve kentsel dönüşüm alanında yaptığı çalışmalar şehircilik adına son derece önemli. Sayın Başkanımızı yaptığı önemli hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum.”
Ziyaretin sonunda Başkan Genç, Başkan Yılmaz’a Osmanlı kaftanı hediye etti.ky.habergazetesi.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL