BİLİM&TEKNİK

OMÜ NÜKLEER TIP MERKEZİ YENİLENİYOR

OMÜ NÜKLEER TIP MERKEZİ YENİLENİYOR

 

OMÜ Nükleer Tıp Merkezi yenileniyor

1999 yılından beri Samsun’a hizmet etmekte olan SBÜ Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet veren Nükleer Tıp Merkezi yenileniyor.

Bu yenileme çalışması kapsamında temmuz ayı sonunda ihalesi yapılan Nükleer Tıp Merkezinin yer teslimi Sağlık Bakanlığı İnşaat Uygulama Daire Başkanlığı, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ve inşaatı yapacak yüklenici firma yetkililerinin incelemeleri sonucunda yapıldı.

SBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet veren Nükleer Tıp Merkezi binasının yenilenme süreciyle ilgili bilgi veren Samsun İl Sağlık Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç şunları söyledi:

“Nükleer Tıp Merkezleri kanserin tespiti ve tedavi sürecinin süratle başlaması için büyük önem arz eden merkezlerdendir. Tetkikler ve tedavi süreci ne kadar çabuk şekillenirse hastalarımız o kadar hızlı olumlu sonuçlar alma ve iyileşme şansına sahip olacaktır.

Bu nedenle SBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanemiz bünyesinde 19 yıldır hizmet vermekte olan merkezimizin artık yenilenmesi, daha fazla sayıda hastamıza daha nitelikli vermesi için çalışmalara başladık.dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL