SAMSUN&BÖLGE

Muharrem Göksel’e Yapılmak İstenen ne?

Muharrem Göksel’e Yapılmak İstenen ne?

Muharrem Göksel’e ne yapılmak isteniyor!

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’e bazı basın organları tarafından yapılmak istenen gece yarısı operasyonu yine boş çıktı.

AK Parti İl Başkanlığı için parti içinden bazı isimlerine Göksel’in görevden alınması için uzun süredir verdiği uğraşa dün gece bir yenisi daha eklendi. AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısının ilk oturumunun ardından Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’in görevden alındığı iddia edilmişti. Gece yarısı servis edilen haber Samsun kamoyunda büyük yankı bulurken, görevden alındığı iddia edilen Göksel’in bugün AK Parti Genel Merkezinde Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katılması üzerine iddiaların yalan olduğunu ortaya çıkardı.

Kongre süreci devem eden AK Parti’de Samsun’un da aralarında bulunduğu birçok İl Başkanı ile ilgili henüz net bir karar verilmemişken bazı basın organlarında görevden alındı haberlerine tepki gösteren partililer yapılan karalama kampanyasının şahıslara değil partiye zarar verdiği görüşündeler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL