SAMSUN&BÖLGE

Muharrem Göksel,”Abdullah Gül “Özüne Dönmeli

Muharrem Göksel,”Abdullah Gül “Özüne Dönmeli

Muharrem Göksel,”Gül özüne dönmeli”dedi

Abdullah Gül’ün tekrar siyasete dönme sinyalleri verdiğinin konuşulduğu bu günlerde, Gül’ün tekrar siyasete dönmesi durumunda bunu AK Parti çatısı altında yapması gerektiğine işaret eden AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Eğer AK Parti’nin karşısında siyaset yapmaya kalkar ise bu Gül’ün siyasi anlamda bitişi olur” dedi.
Abdullah Gül’ün bu ülkede başbakanlık, cumhurbaşkanlığı makamlarında bulunmuş bir insan olduğunu hatırlatan Göksel, “Bu görevlerin ardından kabuğuna çekildi ve AK Parti siyasetine destek verdiği görülmedi. Eğer aktif siyasete dönmeyi düşünüyor ve bunu AK Parti çatısı altında yapmaya karar verirse bu olumlu karşılanır. Fakat AK Parti’nin karşısında siyaset yapmaya kalkarsa kendi kendisini bitirir. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu böyle bir dönemde Türkiye Cumhuriyeti iç ve dış düşmanlarla her cephede mücadele ederken, ayrımcılık yolunu seçen birine bu millet prim vermez” diye belirtti.
Gül’ün özüne dönerek AK Parti’de siyaset yapmak isterse bunun kabul göreceğini belirten Göksel, “Ama AK Parti dışında siyasete kalkışırsa bitişi olur. Bu partide her türlü makam kendisine verildi. Bu parti kendisini Cumhurbaşkanlığı makamına dahi taşıdı. Bu partiye zarar verecek bir davranışa girişmesi durumunda, bu partide kendisini sevenlerde var ve bunlar da kendisine düşman olur. Gül’ün AK Parti dışında bir siyaset gütmeye kalkışması AK Parti’den önce millete ihanet olur. Türkiye’nin içinde bulunduğu bugünkü atmosferde, partili veya partisiz herkesin milli menfaatlerin yanında durması gerekmekte. Bu durumdaki Türkiye’de her hangi birinin hizipcilik yapması, ayrımcılık yapması, devletin, milletin bekasına aykırı davranış içerisine girmesi millet tarafından uygun karşılanmaz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL