Yaşam

MİNİKLER “ATATÜRK’ÜN HUZURUNA ÇIKTI

MİNİKLER “ATATÜRK’ÜN HUZURUNA ÇIKTI

ATA

YEPAŞ ve Samsun Karadeniz Rotary Kulübü, Kurumsal Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Güzelyurt İlkokulu ve Ortaokulu’ndaki 44 öğrenciyi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkardı. Oldukça neşeli geçen yolculukta minik öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi

Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş. (YEPAŞ) ve Samsun Karadeniz Rotary Kulübü, örnek bir projeye imza attı. Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) Projeleri kapsamında köy çocuklarına yönelik düzenledikleri günübirlik Anıtkabir ziyareti ile 44 minik sex izle
öğrenciyi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkmasını sağlayan YEPAŞ ve Rotary Kulübü’nün örnek paydaşlığı, aynı zamanda ilk defa Samsun’dan dışarı çıkan minik öğrencilerin mutluluklarını iki katına çıkardı.

SAMSUN’DAN İLK DEFA AYRILDILAR

10 Nisan 2015 Cuma günü sabah yola çıkan Samsun İli Tekkeköy İlçesi’nde Güzelyurt İlkokulu ve Ortaokulu’ndaki 44 öğrenciye, Samsun Karadeniz Rotary Kulübü Başkanı Uğur Atlamaz, okul idarecileri ve öğretmenleri eşlik etti. Samsun’dan ve ailelerinden ilk defa ayrılan minik öğrenciler, etkinlik kapsamında önce Anıtkabir’i ziyaret etti ve Ata’nın mozolesini ve müzelerini gezdi. Anıtkabir’de vatani görevini yapan askerlerin nöbet değişimini meraklı ve heyecanlı gözlerle takip eden öğrenciler, yaşadıkları neşeli ve duygu yüklü anlarını fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi.

YEPAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Gezi sonrasında Atatürk Orman Çiftliği’nde öğlen yemeği yiyen öğrenciler, oldukça keyifli geçen yolculuk esnasında bol bol şarkılar söyledi. Samsun’a geri dönüşte Çakallı mevkiinde menemen yiyen öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi. Gece saatlerinde evlerine varan çocuklar, oldukça neşeli geçen anlarını ve yaşadıklarını aileleri ile paylaştı. Etkinlik sonunda, Samsun Karadeniz Rotary Kulübü Başkanı Uğur Atlamaz ve okul idarecileri, Sosyal Sorumluluk projesi olarak gördükleri bu etkinliğe destek olan YEPAŞ ailesine teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL