SİYASET HABER'LERİ

MHP,Türkiye’nin en büyük Mitingini yapacak !

MHP,Türkiye’nin en büyük Mitingini yapacak !

mhp

MHP’li Karataş: Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingini gerçekleştireceğiz
SİYASET / 2015-10-15 11:41:16

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Pazar günü Yenikapı’da yapacakları miting öncesi alanı gezdi. Ankara’daki bombalı saldırıdan sonra partisinin İzmir mitingini iptal ettiğini söyleyen Karataş,”AKP’nin burada yapmış olduğu mitinglerin üstüne daha büyük bir alan açarak mitingimizi gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet ve İstanbul tarihinin en büyük mitingini gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

MHP’nin İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve beraberindeki partililer Yenikapı’daki miting alanını gezdi. Ankara’daki patlamadan sonra İzmir’deki gerçekleştirilecek olan mitingi iptal ettiklerini belirten Karataş, “Bu mitingi gerçekleştirmedeki amacımız, teröre pabuç bırakmamak. Terörün Türkiye üzerinde oynamış olduğu oyunlara engel olmaktır. Bu süreçte terör topluma bir korku yaratmıştır. Türkiye’nin bölünmesiyle ilgili yaşanan korkuyu ortadan gidermek gerekir. Toplumu, bölünme noktasına taşıyan bir zeminden rahat ve huzura ulaşan bir zemine eriştirmek için mitingimizi Yenikapı’da gerçekleştiriyoruz.” dedi.

‘MİTİNGDE ŞARKI YER ALMAYACAK’

Mitinge haksızlığa uğrayan, terörden yılan ve nefret eden, terörün bitmesini isteyenleri davet eden Karataş, “AKP’nin burada yapmış olduğu mitinglerin üstüne daha büyük bir alan açarak mitingimizi gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet ve İstanbul tarihinin en büyük mitingini gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Mitingde, şarkının yer almayacağını dile getiren Karataş, “Çünkü 21 Temmuz itibariyle yaşanan bu olayları, acıları yüreğimize hapsetmişiz. Mitingimiz, bu acılardan dolayı Türk milletine umut, heyecan ve coşku yaratacak, gelecekle ilgili korku ve tereddütleri giderecektir.” ifadelerini kullandı.

‘YENİKAPI’DAKİ PLATFORMU KALDIRMIYORLAR’

Yenikapı’da, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve TBMM Başkanı’nın da katıldığı ‘Teröre karşı tek nefes’ mitinginde kullanılan platformun halen kaldırılmadığına dikkat çeken Karataş, “Türkiye’yi babalarının çiftliği görüyorlar. Yenikapı Meydanı’nı kendilerinin malı görüyorlar. Aylar öncesinden miting yapmalarına rağmen halen malzemelerini toplamamışlar. Biz platformu kiralamak istedik, ancak kiraya da vermediler. Onlar mitingi yatay yaptı, biz de dikey yapacağız.” şeklinde konuştu.(Cihan)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL