SİYASET HABER'LERİ

MHP’li Erhan Usta Yollarda!

MHP’li Erhan Usta Yollarda!

MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, ‘Meclis’e güçlü bir MHP olarak girebilmek için desteklerini bekliyoruz’ dedi

MHP’li Usta’dan destek turu
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine hız kesmeden devam eden MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, İlkadım esnafını ziyaret ederek seçimlerde destek beklediğini söyledi.

SEÇİMLERİ ANLATTI
Hastanebaşı ve Unkapanı mahallelerindeki esnafın sıkıntılarını dinleyen Usta, 24 Haziran seçimlerinin önemini vurgulayarak, Meclis’e güçlü bir MHP olarak girebilmek için desteklerini beklediğini dile getirdi. Usta, esnaf ziyaretlerinin ardından Atakum İlçesi’nde yer alan sosyal tesislerde, Geleneksel MHP Atakum İlçe Teşkilatı İftar Yemeği programına katıldı. Programda Samsun Milletvekili Adayları, İl Başkanı, İlçe Başkanları, Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelen Usta, iftar yemeğinin ardından muhtarlar ile karşılıklı sohbette bulunarak 24 Haziran seçimleri hakkında genel bilgi verdi.

ÜLKENİN ÇİMENTOSU
24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin önemine değinen İl Başkanı Taner Tekin ise, “Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin çimentosu ve güvenlik sigortasıdır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 15 Temmuz gecesi kendiliğinden oluşan, Yenikapı’da olgunlaşan birlik ve beraberlik ruhunun devam edebilmesi için bir ittifak oluşturduk. Bu ittifakımızın adı Cumhur İttifakı. Genel başkanımızın ifadesiyle millet aklı. Bu yüzden Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL