GENEL

MHP NİÇİN SIKIŞTIRILIYOR !

MHP NİÇİN SIKIŞTIRILIYOR !

derinalem91

MHP NİÇİN SIKŞTIRILIYOR !

7 haziran seçimlerinin üzerinden neredeyse,2 ay gibi bir süre geçmesine ragmen,Hala hükümet kurulmuş değil.seçimlerle ilgili çeşitli çevrelerce değişik analizler yapılmakta.
Seçimlerle ilgili analizlerin odağındaki siyasi Parti, hiç kuşkusuz,MHP olarak gözüküyor.Bu çevreler neredeyse Türkiye deki bütün sorunların müsebbibi olarak MHP’yi gösterme krizine girmiş gibiler.böyle’de gösterilmeye çalışılıyor.Bu tutum adaletli olmadığı gibi doğru’da değildir.Amaç “üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir”

SİYASİ PARTİLERE GÖRE SEÇİM SONUÇLARI

7 Haziran seçimlerinde MHP bütün engellemelere rağmen oyunu 2.5 milyon civarında artırmıştır.Buna mukabil AKP 13 YILLIK iktidarını kaybetmiş,CHP ise ciddi oy kaybına uğramıştır.bunu niçin görmez ,MHP yi başarısız gibi göstermeye çalışırsınız.Bu’da gösteriyor ki; MHP doğru yerdedir..Konuşulanlara bakın: MHP ,CHP İLE NİYE HÜKÜMET KURMADI! MHP HDP İLE NİYE OLMADI,MHP AKP İLE NİYE KURMADI.? Beyler hanımlar şunu lütfen anlayın.”MHP TÜRK MİLLİYETÇİSİ BİR PARTİDİR”. dolayısıyla,vaz geçilemez ilkeleri vardır.bu ilkeler ,”9 IŞIK DOKTİRİNİNCE AÇIKLANMIŞTIR.”okumanızı tavsiye ederim.MHP ye başbakanlık teklif ediliyor.MHP ASLINDA VERİLECEK BAZI MAKAM VE MEVKİLERLE YOK EDİLMEK İSTENİYOR.Ben TÜRKüm diyen herkes MHP ye sahip çıkmalıdır.Çünkü gelinen noktada: T.C Devletinin bekası için MHP dışında çare kalmamıştır.!Ver kurtul’dan başka vizyonu olmayan partiler ülkeyi bu hale getirmişlerdir.Bunlardan ülkeyi kurtarma basireti beklemek abesle iştigaldir.

MHP AKP ORTAKLIGI NİÇİN OLMAZ !

AKP nin hangi politikalari MHP ye uyuyorda,MHP AKP ile ortak olacak.? MHP için,Böyle bir duruş samimiyetle bağdaşırmı!!? Eger AKP politikalari millet nezdinde itibar görse idi,7 Haziran seçimlerinde 10 puan düşerek iktidardan düşmezdi.!!Bunu göremiyenler oylarını istedigi yere verebilirler.MHP AKP ile ortak olmak icin TÜRK Milletine hangi sözu vermiştir ki; AKP ile ortak olacaktır! PKK tasarımı bir Partiyle birlikte çözüm süreci diyerek PKK yi adeta mesrulaştıran bir AKP ile MHP nin kuracagi bir ortaklık yoktur.olamaz’da.MHP Türk milliyetçisi bir parti,AKP ise Türklüğü anayasadan çikarma cüreti gösteren bir partidir.”TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ AYAKLARIMIN ALTINDADIR” DİYEN BİR LİDERE SAHİP OLAN BİR PARTİYLE NASIL OLACAK BU İŞ!!_Söylermisiniz? kimse boş boş konuşmasın!!MHP nin siyasi Misyonu ve Vizyonu farklıdır.AKP nin siyasi misyonu ve Vizyonu farklıdır.Tabi Vizyon nedir anlarsanız!!?

MHP CHP ORTAKLIĞI OLURMU?

Buda mümkün değildir.sebebine gelince bu iki siyasi partinin siyasi Frekasları farklıdır.!hatırlanacağı gibi,CHP 7 Haziran seçim sürecinde HDP yi destekler nitelikte açıklamalar yapmıştır.bununlada kalınmamış,CHP li bazı kurmaylar,seçim sürecinde,yakın akrabalarının HDP ye oy verdiklerini açıklamakta bir sakınca görmemişlerdir.bu’da gösteriyorki;CHP ile HDP arasında siyasi Frekans bağı vardır.Hal böyleyken hala MHP yi Türkiye’deki tüm sorunların çözüm adresi olarak sunmaya ve sorumlu göstermeye çalışmak ne kadar doğru,ne kadar hakkaniyete uygundur.? Dolayısıyla,Sayın Bahçelinin duruşu doğrudur,yerindedir.

“BAZI SÖZLER VARDIR BAGLAYICIDIR !’ A…..Kartal.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL