GENEL GÜNDEM

MHP KONGRESİ YAPILDI

MHP KONGRESİ YAPILDI

MHP 11. Olağan Büyük Kurultayı

MHP’nin 11. Olağan Büyük Kurultayı ve Nevruz kutlamasında Ankara’dan başlayan coşku ve heyecan dalga dalga bütün Türkiye’ye yayıldı.

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kurultay konuşmasından sonra dua etti ve demir dövdü.

-Bahçeli, ihanet sürecine özellikle dikkat çekti ve “Erdoğan her şey olmuştur, her şeye gönül vermiştir; ama bir tek Türk olamamış, bir tek Türklüğü içine sindirememiştir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kurultay salonunda da yakılan ateşin, büyük Türk milletinin bin yıllık kardeşliğini koruyacak azim ve kararlılığının ateşi olduğunu belirterek, “Mütareke basını, yandaş ve köşesiz yazar-çizer takımı İmralı canisinin ağzına bakmaktadır. PKK’nın siyasi kolu, AKP’nin klonlanmış ve kopyalanmış hali BDP günaşırı İmralı’dadır. Türkiye, pazarlık masasındadır. Türk vatanı ve Türk milleti ihanet ağındadır. 10 maddelik “Bölünme Manifestosu” ile ihanet resmiyet kazanmıştır. Ortak açıklamayla AKP ile PKK eşitlenmiştir. İmralı canisinin dikte ettiği bu 10 madde, Türkiye’nin bölünmesinin yol haritasıdır” dedi.

BAHÇELİ, Erdoğan’a ‘PKK’yla görüşüyorsun’ denildiğinde ağız dolusu hakaret edip şeref resti çektiğini hatırlatarak, “Ancak şerefsizliğin kimin ayağına dolandığı, kimin alnına yapıştığı kısa sürede vuzuha kavuşmuştur.

Erdoğan’ın izni ve icazeti olmadan PKK heyeti kurulmaz, kurulamaz. Mısır’da İhvancı, Erbil’de peşmergeci, İmralı’da peşkirci, Brüksel’de AB’ci, ABD’de BOP’çu, tarihte mandacı, Erivan’da diasporacı, Moskova’da Şangay’cı, Kıbrıs’ta Rum’cu, Kandil’de işbirlikçi, Ankara’da 36 etnik tetikçi aynı kişidir.

Erdoğan her şey olmuştur, her şeye gönül vermiştir; ama bir tek Türk olamamış, bir tek Türklüğü içine sindirememiştir” diye konuştu.

BAHÇELİ, “Türk ordusuna alçakça kumpas kurulurken suç ortaklığı yapan, ‘darbe davalarının savcısıyım’ diye ortaya çıkan Erdoğan’ın, şimdilerde aldatıldık, yanıltıldık, yanlış bilgilendirildik sözleriyle pişmanlık duyması münafıklık ve ikiyüzlülüktür. Paralel yapı dedikleri AKP’nin eseridir. 12 yıl birbirlerinin gölgesi ve paraleli olanlar karanlık bir yolda beraber yürümüşlerdir. Kim hukuksuz ve kanunsuz işlere bulaştıysa, kim kirli kumpas ve tezgahlarla masum insanları mağdur ettiyse, bunun hesabını Türk adaleti önünde verecektir.

Mehmetçiğe hayatı zindan eden adam yine kılık değiştirmiştir” dedi.Haberin kaynağı için tıklayın

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL