SAMSUN&BÖLGE

KORGAN İSLAMDAĞ YOLU NE ZAMAN BİTECEK?

KORGAN İSLAMDAĞ YOLU NE ZAMAN BİTECEK?

Korgan İslamdağ Yolu ne zaman bitecek!?

Yapımı Yılan hikayesine dönen,korgan İslamdağ yolunun ne zaman bitirilecği konusundaki belirisizlik devam ediyor.Yetkililer zaman zaman bitim tarihi hakkında Kamuoyunu bilgilendirme babında açıklamalar yapsada,Yolun son hali ve çalışma hızı bu yolun bir süre daha hizmete giremiyeceğini açıkça göşteriyor.Korgan Fatsa arasındaki yol sorununu büyük ölçüde çözecek bu yolun niçin uzun yıllardır.bitirilemediği büyük bir merak konusu olmaya devam deiyor!Yörede yaşamlarını devam ettiren vatandaşların yorumlarında,sorumlulara söyle seslenmekten kendilerini alamıyorlar.”Ey yetkililer sorumlular ey koca koca adamlar,artık masal atlatmayı bırakın bu yolun yapılmasını sonlandırın.eğer çevre halkı İMECE yapsa bu yol şimdiye dek çoktan biterdi”demekten kendilerini alamıyorlar.

Öte yanda yandan,Korgan Belediyesi kendisine ait Web sitesinden yapmış olduğu yazılı açıklama ile yolun 2017 yapımının bitirileceğini 2018 sonunda hizmete alınacağına ilişkin bir metin yayınlayarak yöre vatandaşlarının merakını gidermeye çalışmış!.Yazıyı orijinal haliyle aşağıya alıyoruz.Bizde: Samsunhaberci.com,olarak diyoruzki; ey sorumlular,!Korgan İslamdağ yolu ne zaman bitecek!? A..Kartal.samsunhaberci.com.

İlçemizin kuşkusuz en önemli yol çalışması Fatsa-İslamdağ-Korgan yolunda çalışmalar aralıksız ve vardiyalı devam ediyor. 16 Km ve 56 Milyon TL bütçesi olan yol çalışmaları sanat yapılarının yükselmesi ile kendini göstermeye başladı. İlçemiz Köycüğez Mevkii karşısında sanat yapıları ve yol genişletme çalışmalar devam ederken bir yandan da ham yol yapma çalışmaları devam ediyor. 2018 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan yolumuz bu yıl sonunda da stabilize olarak İlçemize bağlanması planlanmakta.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL